Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πολλά τα λεφτά για Ολυμπιακό






Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε χαμόγελα στον Ολυμπιακό αφού θα εισπράξει το 100% του market pool!

Δύο χρόνια εκτός Ευρώπης η Φενέρ!



Η προσφυγή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης δεν ανέτρεψε τα δεδομένα για την Φενέρ. Η UEFA της είχε δώσει την άδεια να αγωνιστεί στα πλέι οφ του Champions League μέχρι να εκδικαστεί από το CAS η έφεση που κατέθεσε και μετά τον αποκλεισμό της από την Άρσεναλ, βγήκε και η απόφαση. Κάτι που σημαίνει φυσικά ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο Europa League.

Η τουρκική ομάδα έτσι μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για δύο χρόνια, λόγω της εμπλοκής της σε σκάνδαλο στημένων, ενώ τo απόγευμα της Πέμπτης (29/08) η αρμόδια επιτροπή UEFA θα συνεδριάσει και θα ανακοινώσει την απόφασή της για το ποια ομάδα θα πάρει τη θέση της.




Σαββίδης: «Περήφανος για την ομάδα»

Σαββίδης: «Περήφανος για την ομάδα»

Ο Ιβάν Σαββίδης με γραπτή του δήλωση εμφανίστηκε περήφανος για την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην διαιτησία του αγώνα με την Σάλκε αλλά και στην άδεια Τούμπα.

ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3



UEFA CPL: PAOK Thessaloniki 2-3 Schalke 04 (all... από tapchibongda-vn




Συγκλόνισε η ομάδα του Στέφενς με την προσπάθειά της κόντρα στην Σάλκε, έμεινε, όμως, και πάλι εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog