Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Το πλήρες πρόγραμμα του Mundial!!!


Το tom-footballnews.blogspot.com σας παρουσιάζει τις ώρες και τις ημερομηνίες διεξαγωγής του Μουντιάλ.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Μουντιάλ από τις 11/06 εώς τις 26/06 δηλαδή όταν τελειώνει η πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Ντεμικέλις: "Στην καλύτερη δυνατή κατάσταση!"


Δηλώσεις για την αγωνιστική ετοιμότητα της Εθνικής Αργεντινής, προσεχούς αντιπάλου της Ελλάδας, έκανε ο Μάρτιν Ντεμικέλις.«Έχουμε την τύχη με το μέρος μας, σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες. Δεν έχουμε καθόλου τραυματισμούς και αυτό δίνει στο προπονητικό τιμ τη δυνατότητα να απαιτήσει από την ομάδα το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της.
Έχω την πεποίθηση ότι τις προσεχείς ημέρες θα πάμε εκεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση», τόνισε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Αργεντίνος κεντρικός αμυντικός μετά το τέλος της προπόνησης η οποία έγινε με παρουσία 3.000 φίλων της Αργεντινής. Στην συνέχεια επισήμανε: «Κάποιες ομάδες έχουν δώσει πάρα πολλά φιλικά. Ο Ντιέγκο επέλεξε να βρεθούμε εδώ και να προπονηθούμε πάνω σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης. Ο μοναδικός πονοκέφαλος του Ντιέγκο είναι να διαλέξει την ομάδα για το ματς με τη Νιγηρία, η οποία από την πλευρά της θα πρέπει να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν από τους τραυματισμούς
».

Έτοιμος ο Γκέκας, ατομικό ο Μόρας.


Ο Φάνης Γκέκας προπονήθηκε σήμερα κανονικά επί αφρικανικού εδάφους ενώ ο Βαγγέλης Μόρας, που παραμένει αμφίβολος, έκανε ατομικό πρόγραμμα.
Την πρώτη της προπόνηση στην Νότια Αφρική έκανε σήμερα η Εθνική μας ομάδας. Το γήπεδο του "Northwood School", που αποτελεί το προπονητικό κέντρο της Εθνικής στο Ντέρμπαν, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
Άπαντες οι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Φάνη Γκέκα, γυμνάστηκαν σε εντατικούς ρυθμούς, με εξαίρεση τον Βαγγέλη Μόρα, που ως γνωστόν ταλαιπωρείται από θλάση και ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Ότο Ρεχάγκελ εστίασε σε θέματα τακτικής, αφού η φυσική κατάσταση δουλεύτηκε στο Μπαντ Ραγκάς και η ομάδα πρέπει να... μονταριστεί το συντομότερο δυνατό.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 το απόγευμα (τοπική ώρα). Ύστερα, αντιπροσωπεία των διεθνών με επικεφαλής τον τιμ μάνατζερ Τάκη Φύσσα, θα παραστεί σε δεξίωση που διοργανώνεται από την ελληνική κοινότητα του Ντέρμπαν North Hellenic Community Center, παρουσία και του Έλληνα πρόξενου της πόλης αυτής.

Ο Χέστερ στο Ελλάδα-Ν.Κορέα


Ο Μίκαελ Χέστερ θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Νότιο Κορέα στην πρεμιέρα της γαλανόλευκης στο Μουντιάλ. Βοηθοί του Νεοζηλανδού ρέφερει θα είναι οι συμπατριώτης Χέντρικ Γιαν Χιντζ και ο Τεβίτα Μακασίνι από το Τόνγκo.


Αναλυτικά οι διαιτητές:

1ος όμιλος

Νότια Αφρική-Μεξικό: Ράσβαν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν)
Ουρουγουάη-Γαλλία: Γιουίτσι Νισιμούρα (Ιαπωνία)

2ος όμιλος

Ελλάδα-Ν.Κορέα: Μίκαελ Χέστερ (Νέα Ζηλανδία)
Νιγηρία-Αργεντινή: Βόλφγκανγκ Σταρκ (Γερμανία)

3ος όμιλος

Αγγλία-ΗΠΑ: Καρλος Σιμόν (Βραζιλία)
Αλγερία-Σλοβενία: Πάμπλο Πόζο (Χιλή)

4ος όμιλος

Γερμανία-Αυστραλία: Μάρκο Ροντρίγκεζ (Μεξικό)
Σερβία-Γκάνρα: Εκτορ Μπαλντάσι (Αργεντινή)

5ος όμιλος

Ολλανδία-Δανία: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)
Ιαπωνία-Καμερούν: Ολεγκάριο Μπενκουερέντσα (Πορτογαλία)

6ος όμιλος

Ιταλία-Παραγουάη: Μπενίτο Αρτσούντια (Μεξικό)
Νέα Ζηλανδία-Σλοβακία: Ζερόμ Ντειμόν (Νότια Αφρική)

7ος όμιλος

Ακτη Ελεφαντοστού-Πορτογαλία: Χόρχε Λαριόντα (Ουρουγουάη)
Βραζιλία-Βόρεια Κορέα: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

8ος όμιλος

Ονδούρα-Χιλή: Εντι Μαίγιέτ: (Σεϊχέλες)
Ισπανία-Ελβετία: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

"Δεν μου αρέσει ο πάγκος"


Το «Liverpool Echo» έκανε αφιέρωμα στον Σωτήρη Κυργιάκο, με αφορμή τη συμμετοχή του αμυντικού των «κόκκινων» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής με την Εθνική Ελλάδας.


«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παρουσία μου. Πέρυσι στη διάρκεια της προετοιμασίας δεν περίμενα ποτέ ότι λίγο καιρό μετά θα αγωνιζόμουν στη Λίβερπουλ. Όταν ήρθε η πρόταση έπρεπε να αποφασίσω γρήγορα και γνώριζα πως στη ζωή ευκαιρίες σαν κι αυτή εμφανίζονται ίσως μόνο μια φορά. Έτσι πήρα το πρώτο αεροπλάνο για να φύγω», δήλωσε ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός.
«Ήρθα στην Αγγλία με ανοικτό μυαλό και τα πράγματα ήταν καλύτερα από ό,τι περίμενα, γιατί μια μετακίνηση σε άλλη χώρα είναι μεγάλη αλλαγή. Δεν είμαι ο τύπος που του αρέσει να κάθεται στον πάγκο, για το λόγο αυτό είμαι χαρούμενος που έπαιξα σε τόσα πολλά παιχνίδια και βοήθησα την ομάδα».
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog