Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ναι, καλά είδατε, το έχασε...



Αφήστε το σχόλιό σας... 

Μόνο για εσάς !



Το tom-footballnews.blogspot.com βρήκε  στο Youtube βιντεάκια,για σας, με ποδοσφαιρικό θέμα εννοείται. Πατώντας "Διαβάστε Περισσότερα"  θα δείτε ένα βιντεάκι με τα 5 πιο "χαζα" και επεισοδιακά γκολ και άλλο ένα βιντεάκι με τις πιο θεαματικές αποκρούσεις τερματοφυλάκων που έγιναν ποτέ !!

"Ανοιχτή" έγινε η κλειστή προπόνηση


Η πρώτη προπόνηση του Ισπανού τεχνικού μπορεί να ήταν κλειστή για τον κόσμο, ωστόσο αυτό 
δεν εμπόδισε πλήθος κόσμου να βρεθεί στους Θρακομακεδόνες και να την μετατρέψει σε "ανοιχτή"! 

Λουκανίδης: "Μόνο ο Τοροσίδης μπορεί"

«Μόνο ο Τοροσίδης μπορεί»

Μέλι στάζει για τον Βασίλη Τοροσίδη ο Τάκης Λουκανίδης, ο οποίος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού «οργίαζε» στα μέσα της δεκαετίας του '60 στη Λεωφόρο. Τι λέει για Φετφατζίδη, Παναθηναϊκό και τον τίτλο... 

Παραιτήθηκε ο Βιολίδης


Για λόγους αξιοπρέπειας, όπως τόνισε σε ανακοίνωσή του, ο Ηλίας Βιολίδης υπέβαλε την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  

Συγκίνηση στα Τέμπη



Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε στα Τέμπη το ετήσιο μνημόσυνο για τα έξι "αετόπουλα" που τόσο άδικα έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα πριν 11 χρόνια. Στο χώρο που βρίσκονταν το μνημείο είναι παρόντες περίπου 400 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι είχαν μετακινηθεί από την Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Σοκ με Τζιόλη, 4 μήνες εκτός

Σοκ με Τζιόλη, 4 μήνες εκτός
Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης που τραυματίστηκε -πολύ σοβαρά όπως αποδείχθηκε- στα τελευταία... δευτερόλεπτα του νικηφόρου αγώνα της εθνικής με τη Λετονία στο Καραϊσκάκη.   

Χάνει Σέρρες o Παπαστεριανός, γεμίζουν οι τσέπες

Iraklis Logo
Οπως αναμενόταν, ο τραυματισμός του Μανώλη Παπαστεριανού είναι σημαντικός. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξε ότι...  
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog