Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Τριήμερη παράταση στα διαρκείας του Παναθηναϊκού


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως δίνει παράταση τριών ημερών στους περσινούς κατόχους διαρκείας που δεν ανανέωσαν εγκαίρως τις κάρτες τους με την έκπτωση που ήδη ίσχυε.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι για την εξυπηρέτηση των περσινών κατόχων διαρκείας που δεν πρόλαβαν να ανανεώσουν τις κάρτες τους εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών θα υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσουν νέα κάρτα με την έκπτωση ανανέωσης για τρεις επιπλέον ημέρες, από την Τετάρτη, 21 Ιουλίου ως και την Παρασκευή, 23 Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται ότι βάσει προγράμματος, σήμερα δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές στα σημεία διάθεσης και αύριο, Τρίτη, 20 Ιουλίου, θα πραγματοποιούνται μόνο μετακινήσεις θέσεων από όσους κατόχους έχουν ήδη ανανεώσει τις κάρτες τους.Από την Τετάρτη οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις κάρτες τους με την έκπτωση της περιόδου ανανέωσης, αλλά χωρίς προτεραιότητα διατήρησης της ίδιας θέσης, καθώς η διαδικασία θα είναι ανοικτή πλέον κανονικά και για νέους κατόχους.
Η ηλεκτρονική ανανέωση δεν θα είναι πλέον εφικτή, καθώς οι θέσεις θα αποδεσμευτούν".

Σέρτζιο Ράμος: "Με τον Μουρίνιο θα τα πάρουμε όλα"!




Την πεποίθηση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της θα κατακτήσει όλες τις κούπες, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σέρχιο Ράμος, τονίζοντας ότι είναι ευτυχισμένος που θα συνεργαστεί με τον Πορτογάλο.

Χαποέλ Μπερ Σέβα - ΑΕΚ: 0-1

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την Χαποέλ Μπερ Σέβα στο τρίτο φιλικό αγώνα επί Αυστριακού εδάφους, αλλά κόντρα στους Ισραηλινούς προβλημάτισε με την απόδοσή της, μιας και κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με μόνο τον Σκόκο να ξεχωρίζει και τον Αργυρίου να πετυχαίνει το γκολ.


Έντερ: "Θέλω να αφήσω το στίγμα μου"



Γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας ο Βραζιλιάνος απ'την περσινή του θητεία στον Αστέρα Τρίπολης, θέλει στην ΑΕΚ να γράψει τ'όνομά του στην ιστορία του συλλόγου και να βοηθήσει την Ένωση να κατακτήσει τους τίτλους που τις λείπουν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έντερ:




- Ήρθες στην ΑΕΚ, είσαι χαρούμενος. Έχεις όμως πολύ δρόμο μπροστά σου για να πείσεις. Πώς βλέπεις την προετοιμασία και τι πιστεύεις πρέπει να κάνεις για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και την ομάδα;
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι αρχή της προετοιμασίας. Ο στόχος μου είναι να αφήσω το όνομα μου, να με θυμούνται τα επόμενα χρόνια οι φίλοι της ομάδας. Η υποδομή που μου έγινε από τους συμπαίκτες και την ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή, αυτό με έκανε να νιώσω αμέσως καλύτερα. Δουλεύω σκληρά καθημερινά για να κερδίσω μια θέση στην ομάδα».



Μάνατζερ Ριέρα: "Δεν είναι τόσο κοντά στον Ολυμπιακό όσο το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ"



Συγκρατημένος σχετικά με τη μετακίνηση του Αλμπερτ Ριέρα από τη Λίβερπουλ στον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ανχελ Καστέλ.Μιλώντας στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra", ισχυρίστηκε ότι το σημείο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση δεν είναι τόσο προχωρημένο, όσο υποστηρίζει η πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ.



"Αρχικά πρέπει να πει το "ναι"η Λίβερπουλ με χαρτιά και όχι μόνο προφορικά όπως συμβαίνει τώρα. Αλλά να ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανονισμένο ραντεβού με τον Ολυμπιακό, ούτε στη Βαρκελώνη ούτε στην Αθήνα, ενώ εγώ δεν θα έρθω στην χώρα σας την Τρίτη λόγω υποχρεώσεων. Δεν έχουμε μπει σε διαπραγμάτευση με ποσά. Ο παίκτης πάντως δεν βρίσκεται τόσο κοντά στον Ολυμπιακό, όσο θέλετε να τον παρουσιάσετε".

Όφενμπαχ-ΠΑΟΚ 3-1


Την ήττα από τους Κίκερς του Όφενμπαχ γνώρισε ο ΠΑΟΚ με σκορ 3-1. Ο Δικέφαλος στο προτελευταίο φιλικό παιχνίδι έδειξε ανέτοιμος σε όλους του τομείς, βάζοντας σε σκέψεις διοίκηση και κόσμο. Εξάψαλμος στα αποδυτήρια από Μπερέτα και Βρύζα.

Μαλεζάς:"Ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αξίζει την πρόκριση"

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα του "Δικέφαλου", ενώ αναφέρθηκε και στην κακή εικόνα της στα φιλικά επί γερμανικού εδάφους.

Για την κακή εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια:
" Δεν έχουμε κάνει τις εμφανίσεις που θέλουν όλοι στην ομάδα να κάνουμε. Προσπαθούμε στις προπονήσεις πολύ, αλλά στα φιλικά δεν έχει βγει τίποτα, δυστυχώς. Στο φιλικό με την Νυρεμβεργη και μέχρι τον αγώνα με τον Αγιαξ θα τα πάμε καλύτερα. Δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και αυτό μας στοίχισε. Τώρα πια, όλοι έχουν καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε πια και θα πάμε καλύτερα. Γίνανε κυρίως ατομικά λάθη, αλλά και τα γκολ που έχουμε δεχθεί από στημένα δείχνει ότι υπάρχει θέμα αυτοσυγκέντρωσης και λιγότερο θέμα ομοιογένειάς. Αν συγκεντρωθούμε θα είμαστε καλύτεροι."

Τέλος ο Ιορντάκε από την ΑΕΚ


Παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελεί επισήμως από το απόγευμα της Δευτέρας (19/7) ο Ιλιε Ιορντάκε. Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής ήταν εκτός πλάνων του Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά δεν κατάφερε να βρει ομάδα ώστε να παραχωρηθεί με μεταγραφή. Η διοίκηση των "κιτρινόμαυρων" ήρθε σε συμφωνία με τον 25χρονο μέσο και το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει.


Η σχετική ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ilie Iordake. Η διοίκηση της ΠΑΕ εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Κωνσταντόπουλος: "Η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ένα θέμα προτεραιότητας"


Πολύωρη συνεργασία είχε τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος με τον Βαγγέλη Σαμαρά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΓΗΠΕΛ προκειμένου να ενημερωθεί σε βάθος ως προς τα χρονικά στάδια και όλες τις πτυχές του σύνθετου έργου. Σε συνέχεια της συνάντησης, προγραμματίστηκαν μια σειρά από περαιτέρω κινήσεις από πλευράς ΠΑΕ με γνώμονα το ακόλουθο πλαίσιο:
Ο Παναθηναϊκός έχει τηρήσει με απόλυτη συνέπεια όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την απόφαση του ΣτΕ. Μετά την εν λόγω απόφαση, έχει καταθέσει υπεύθυνα συγκεκριμένους προβληματισμούς και προτάσεις προκειμένου να ξεπεραστεί η σημερινή στασιμότητα. Στο ίδιο πλαίσιο μάλιστα, έχει επεξεργαστεί προς συζήτηση μεταξύ των εμπλεκομένων μερών συγκεκριμένο σχέδιο νομοθετικής ρύθμισης. Η σημερινή κατάσταση θα ξεπεραστεί αν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς τηρήσουν με την ίδια συνέπεια τις δεδομένες υποχρεώσεις τους.


Η θέση του προέδρου της ΠΑΕ για το θέμα του νέου γηπέδου είναι η εξής: «Η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι ένα θέμα προτεραιότητας. Μπορεί να γίνει και θα μπορούσε να έχει ήδη γίνει αν όλοι το ήθελαν. Πολλοί διερωτώνται πως είναι δυνατόν ένα έργο με περισσότερες από μία χρήσιμες πλευρές και για την ομάδα και για την πόλη και για το περιβάλλον και για το δημόσιο συμφέρον να παραμένει πολιτικά ορφανό».

Τζιμπούρ: "Είμαι συγκεντρωμένος απόλυτα στην ομάδα"


Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός της ΑΕΚ, Ραφίκ Τζιμπούρ, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της με την Χαποέλ Μπερ Σεβά στην αλλαγή κλίματος που παρατηρείται στα αποδυτήρια της ΑΕΚ με την προσθήκη παικτών με προσωπικότητα.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραφίκ Τζιμπούρ:
Αρχικά αναφέρθηκε για την αλλαγή κλίματος, προς το καλύτερο, στην ομάδα:
"Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει φέρει παίκτες με χαρακτήρα και προσωπικότητα και αυτό έχει βοηθήσει στην αλλαγή κλίματος."
Όσο για το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων στο πρόσωπό του, τόνισε: "Δεν υπάρχει κάτι. Είμαι συγκεντρωμένος απόλυτα στην ομάδα. Σκέφτομαι πως θα βοηθήσω την ΑΕΚ να κατακτήσει τίτλους."
Ερωτηθείς για το πότε θα είναι έτοιμος, απάντησε: "Σε περίπου δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαι συνεχώς καλύτερος."
Όσο για την παρουσία του στο Μουντιάλ με την Εθνική Αλγερίας, τόνισε: "Μπορεί να μην τα πήγαμε πολύ καλά, όμως σίγουρα αυτή η εμπειρία θα με βοηθήσει."

Η κλήρωση της Super League 2010-2011




Όπως ανακοινώθηκε, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, οι πέντε πρώτες ομάδες της περσινής βαθμολογίας δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους στις πρώτες αγωνιστικές. Έτσι τα ντέρμπι αρχίζουν μετά την 5η αγωνιστική.Οι αγώνες με το έντονο άσπρο χρώμα είναι τα ντέρμπι στο α'
μισό του πρωταθλήματος

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα ξεκινήσει 28 και 29 Αυγούστου και το πρόγραμμα της σεζόν 2010-11 έχει ως εξής:

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog