Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Τα "έχωσε" ο Μουρίνιο στον Γκουαρντιόλα



Ο Μουρίνιο αποφάσισε να ανεβάσει τους τόνους πριν από τo clasico για το Champions League και δήλωσε ότι ο Γκουαρδιόλα είναι ο μοναδικός προπονητής που κριτικάρει τις σωστές αποφάσεις των διαιτητών!

Για να δούμε

100: Σάλκε-Μάν.Γιουνάιτεντ   Under  (0-2) :D
101: Στόουκ-Γουλβς  (3-0) :D 

Ταμείο: 2.63 ευρώ!!!

Φωνή λαού… οργή Ημί-Θεου

iraklis poreia diamartyrias

Στους δρόμους… Ξανά. Πέρασαν τις γιορτινές ημέρες με το μυαλό στη σημερινή μέρα. Οι οπαδοί του Ηρακλή βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα». Οργισμένοι για την αδικία σε βάρος της ομάδας, στην απόφαση μη αδειοδότησης, με το δίκαιο ερώτημα: «Όλοι οι άλλοι είναι νομότυποι;», ο κόσμος ξεχύνεται ξανά στους δρόμους. Σήμερα στις 8:00 το βράδυ το ραντεβού έχει δοθεί στην πλατεία της Καμάρας.


Θέλουν όμως μπορούν να πουλήσουν στον Παναθηναϊκό;

 
Στον Παναθηναϊκό, μπορεί να αποφάσισαν να βγάλουν στο...σφυρί όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας τους, σε μια προσπάθεια να εξοικονομήσουν χρήματα και να “βγάλουν” την επόμενη χρονιά, όμως και αυτή η λύση, δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε αναζήτηση φιλικού για την Κυριακή ο ΠΑΟΚ



Εν μέσω των προπονήσεων που αρχίζουν ξανά από σήμερα, αναμένεται να διεξαχθεί κι ένα φιλικό παιχνίδι. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα την ερχόμενη Κυριακή, ανήμερα της Πρωτομαγιάς. Ο Μάκης Χάβος επιθυμεί η ομάδα του να παίξει ένα παιχνίδι πριν από τα πλέι οφ για να «σπάσει» την απραξία των –συνολικά- τριών εβδομάδων και να επανέλθει σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δυνατός γρίφος...

 
Με κόπο καταλήγει κανείς στην κατανομή των ευρωπαϊκών εισιτηρίων για της ελληνικές ομάδες στη σεζόν 2011-2012. Ποια τα δεδομένα και τα σενάρια που ισχύουν.

Η πρώτη μονομαχία Σάλκε-Γιουνάιτεντ και οι παραδόσεις



Μία αγγλογερμανική μονομαχία πάντα προσελκύει τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων, ακόμα κι αν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Από τη μία πλευρά, η ομάδα-έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, Σάλκε, από την άλλη, η φημισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Να υπερασπιστούμε την ιστορία της ΑΕΚ"

 
 
Λίγα εικοσιτετράωρα έχουν απομείνει μέχρι τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και στην ΑΕΚ το μόνο που σκέφτονται είναι η κούπα. Το πρωί της Τρίτης (26/4) οι ποδοσφαιριστές Σκόκο, Μάκος, Γεωργέας, Μανωλάς, Σάχα μίλησαν για το ματς με τον Ατρόμητο και όλοι συμφώνησαν: "Για τον κόσμο και την ιστορία μας".
 
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog