Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωση κατά του διαιτητή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, Σταύρου Μάνταλου.Η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού για τη διαιτησία του Μάνταλου περί αλλοίωσης αποτελέσματος απαντήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε τις ανακοιν΄ψσεις των δύο ομάδων: 



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού αναφέρει τα εξής:

"Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι με το συγκεκριμένο διαιτητή δεν είχαμε καμία τύχη. Σήμερα όλη η Ελλάδα είδε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ποιος έπρεπε να είναι ο πραγματικός νικητής, όπως και όλη η Ελλάδα θυμάται το συγκεκριμένο διαιτητή στον περσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου τελειώσαμε το ματς με εννέα παίκτες. Η σημερινή του διαιτησία έδειξε ότι συνεχίζει να αλλοιώνει αποτελέσματα εις βάρος του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ.
 Ο πίνακας της ΚΕΔ είναι γεμάτος με ικανότατους διαιτητές και ίσως ο συγκεκριμένος κύριος που ορίζεται σε τρία διαδοχικά ματς, πρέπει να ξεκουραστεί. Είναι άδικο για τις ποδοσφαιρικές ομάδες της επαρχίας που αγωνίζονται πεντακάθαρα, να τυγχάνουν τέτοιας μεταχείρισης. Οι υποτελείς και οι ανίκανοι πρέπει να απομακρυνθούν.
Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρειάζεται τέτοιες διαιτησίες".


Η απάντηση:

Συγκεκριμένα η "πράσινη" ανακοίνωση  αναφέρει τα εξής:

"Ο Παναθηναϊκός πέτυχε σήμερα μια καθαρή και δίκαιη νίκη επί ενός αξιόμαχου αντιπάλου.

Από εκεί και πέρα, οι φωνές περί αλλοίωσης αποτελέσματος αδικούν την ίδια την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού που ήταν άξιέπαινη.

Παραπέμπουμε τη διοίκηση του Πανσερραϊκού στις δηλώσεις του προπονητή της ίδιας τους της ομάδας που προσεγγίζουν με ώριμο και ποδοσφαιρικό τρόπο τον αγώνα και συστήνουμε στον Πρόεδρο του Πανσερραϊκού να μην παρασύρεται από το νέο του φίλο".

13η αγωνιστική: ΑΕΛ-ΠΑΟΚ 1-2, Καβάλα-Ολυμπιακός 0-1 (Βίντεο!)


Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Καρσιώτης, Γούκος


13η αγωνιστική: Ατρόμητος-ΑΕΚ 1-1, Ξάνθη-Ολυμπιακός Βόλου 1-0, Άρης-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Βίντεο!)


Διαιτητής: Σταθόπουλος 
Βοηθοί: Καρατζίκας, Γεωργαράκος
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog