Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Μεταγραφολογία

amanatidis-frankfuti-365
Γύρω—γύρω όλοι και στη μέση οι 5-6 νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα.

Ωραία τα μεγάλα λόγια, καλές και οι σκέψεις για τη μεγαλύτερη ελληνοποίηση των ομάδων, ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι τα ονόματα που είναι διαθέσιμα για να μετακινηθούν, είναι λιγοστά.

Ματεράτσι: «Δεν ξέρω αν θα φύγω»




Ανοικτό χαρακτήρισε το μέλλον του στην Ίντερ ο Ιταλός άσος των «νερατζούρι», Μάρκο Ματεράτσι.
Ο «Μάτριξ» δήλωσε άγνοια για το μέλλον του στην ομάδα του Μιλάνου, τονίζοντας χαρακτηριστικά:


«Δεν ξέρω αν θα φύγω από την Ίντερ και αν θα αγωνίζομαι σε αυτήν την επόμενη χρονιά. 
 Ο πρόεδρος μου έδωσε την πλήρη ευθύνη και την απόλυτη ελευθερία και έτσι η απόφαση εξαρτάται μόνο από μένα. Η φόρμα των Νερατζούρι είναι σαν δεύτερό μου δέρμα και πραγματικά αν κάποτε καταφέρω να επιστρέψω σε κάποιο άλλο πόστο τότε θα ήταν καταπληκτικά. Ακόμα δεν έχω εξετάσει τις προτάσεις που έχω από τις υπόλοιπες ομάδες. Θα στενοχωρηθώ πολύ όταν έρθει η στιγμή να πω αντίο στους φιλάθλους μας».

Πέρεθ: «Μουρίνιο, ο κορυφαίος»



Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έδειξε ξανά με τις δηλώσεις του την πίστη του στον Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ τόνισε ότι η φετινή χρονιά ήταν απλά το χτίσιμο των βάσεων για την μελλοντική κυριαρχία των Μερένχες.


Ο Σιαλμάς στην ΑΕΚ

 
 Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα δύο χρόνια είναι ο Δημήτρης Σιαλμάς, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης από την  ΠΑΕ.
 

HΡΑΚΛΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ....


"Σαφάρι" για την οικονομική αιμοδοσία της ΠΑΕ, με στόχο την αντιμετώπιση των άμεσων λειτουργικών αναγκών της, από σήμερα 07/06, μέσα από την διαδικασία προεγγραφών για εισιτήρια διαρκείας της επόμενης περιόδου, 2011-2012. Η ΠΑΕ έδωσε το έυγλωττο σύνθημα 'Ηρακλής: είναι ζήτημα ζωής..." στην καμπάνια της και προχώρησε στη σχετική ανακοινώση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ:

Φερέιρα: "Παρέμεινα γιατί δέθηκα και αγάπησα την ομάδα"



Την δική του ομάδα με το προσωπικό του προφίλ θέλει να "χτίσει" ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πως δέθηκε και αγάπησε τον Παναθηναϊκό και θέλει να παλέψει για την κορυφή τη νέα χρονιά, για τον λόγο αυτό και ανανέωσε την συνεργασία του.
 

'Εσπασαν το φράγμα των 1.000 εισητηρίων!

 
 
Τετραψήφιο νούμερο έπιασαν από τη Δευτέρα (6/6), τέταρτη μέρα που βγήκαν σε πώληση, τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2011/12. Πλέον, για τους "ασπρόμαυρους" η πρώτη χιλιάδα "έσπασε", καθώς ο αριθμός ανέρχεται σε 1008.

Οι «ζωγραφιές» του Σκόκο

 
Ο Νάτσο Σκόκο αποχαιρετά την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο για να γίνει... σεΐχης.
Δείτε την gallery του Αργεντινού, του τελευταίου «ζωγράφου» των ελληνικών γηπέδων.


Πούλησε τον Σκόκο η ΑΕΚ!

 Στην Αλ Αΐν ο Σκόκο


Η πώληση του Νάτσο Σκόκο από την ΑΕΚ στην Αλ Αΐν είναι γεγονός και επιβεβαιώνεται και από την Ένωση.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog