Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Αναβολή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, Πέμπτη στις 21:15


Αναβάλλεται το παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη την ίδια ώρα (21:15) λόγω των θλιβερών γεγονότων που συνέβησαν στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ΠΑΕ ήταν αυτές που πρότειναν την αναβολή του αποψινού αγώνα. 


Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει τα εξής: 


"Η Super League αποφάσισε, σε συνέχεια σχετικής ενημέρωσης από την ΕΛ.ΑΣ., να αναβάλλει τη διεξαγωγή του αποψινού αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης, λόγω των τραγικών γεγονότων που στοίχισαν τη ζωή σε τρείς ανθρώπους. Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί αύριο, Πέμπτη 6 Μαϊου, την ίδια ώρα (21:15)".

Ανοίγει λογαριασμό για τον κόσμο του ο Ηρακλής

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρακλής έκανε γνωστό πως άνοιξε λογαριασμό, στον οποίο οι οπαδοί των «κυανόλευκων» μπορούν να βάζουν τα χρήματα που μπορούν, ώστε το ποσό που θα μαζευτεί να χρησιμοποιηθεί για τις άμεσες ανάγκες. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Υπό τις ιδιαίτερα αντίξοες οικονομικές συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου μας, ο κόσμος της ομάδας είναι αυτός, που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να στηρίξει τον ΗΡΑΚΛΗ και να του προσφέρει οξυγόνο ζωής με την αγάπη του και τη συνεισφορά του.


Από Τετάρτη(05/05/2010) στην Τράπεζα Πειραιώς έχει ανοιχθεί ειδικός λογαριασμός ενίσχυσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, όπου οι Ηρακλειδείς μπορούν να καταθέσουν συνεισφορά αγάπης στις δύσκολες στιγμές, που βιώνει η ομάδα. Η οποιαδήποτε συνεισφορά μας, θα είναι πολύτιμη σε αυτή τη φάση και η βοήθεια όλων μας απαραίτητη.


Ο αριθμός λογαριασμού στην Τράπεζα Πειραιώς είναι:
5216047251771

35η αγωνιστική Ισπανικού πρωταθλήματος 1/5 - 2/5

Αποτελέσματα:
Σάββατο 1 Μαϊου


Μάλαγα-Σπόρτινγκ Χιχόν 1-1
Βαγιαδολίδ-Χετάφε 0-0
Τενερίφη-Σανταντέρ 2-1
Χερέθ-Αλμερία 2-1
Λα Κορούνια-Σαραγόσα 0-1
Εσπανιόλ-Βαλένθια 0-2
Βιγιαρεάλ-Μπαρτσελόνα 1-4


Κυριακή, 2 Μαΐου 2010


Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1
Ρεάλ Μαδρίτης-Οσασούνα 3-2
Μπιλμπάο-Μαγιόρκα 1-3

2η αγωνιστική Play off:Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-1

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο Ολυμπιακός. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-1 της ΑΕΚ, η οποία ουσιαστικά τίθεται εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μέλμπεργκ στο 10΄ και ο Μαρέσκα στο 44΄ πέτυχαν τα γκολ του Ολυμπιακού, ενώ είχε ισοφαρίσει στο 21΄ για την ΑΕΚ ο Τζιμπούρ με πέναλτι. Τέσσερα δοκάρια είχε ο Ολυμπιακός και ένα η ΑΕΚ, σ΄ ένα ματς που «σημαδεύτηκε» από την κακή διαιτησία του Τριτσώνη (ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού, ακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΚ).
Ο Ολυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο ματς, απέναντι στην ΑΕΚ που έδειχνε να τα έχει χαμένα. Από το ξεκίνημα οι "ερυθρόλευκοι" πίεσαν πολύ και δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Στο 6΄ το σουτ του Οσκαρ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σάχα, ενώ δύο λεπτά αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λούα Λούα.
Η εικόνα του αγώνα στο β΄ ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετική, με την ΑΕΚ να πιέζει και να χάνει σωρεία ευκαιριών για να ισοφαρίσει.
Στο 77΄ ο Σάχα έσωσε την ΑΕΚ στο πλασέ του Λούα Λούα. Τέταρτο δοκάρι για τον Ολυμπιακό στο 80΄, μετά το πλασέ του Οσκαρ από πλάγια θέση. Στο 85΄ ο διαιτητής Τριτσώνης ακύρωσε κανονικό γκολ της ΑΕΚ (Μανωλάς) ως επιθετικό φάουλ στον Νικοπολίδη. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού έχασε τη μπάλα εντελώς μόνος του και ο αμυντικός της Ένωσης την έστειλε στα δίχτυα, ωστόσο, ο Αθηναίος διαιτητής έκανε το δεύτερο μεγάλο λάθος στο ματς (προηγήθηκε το πέναλτι της ΑΕΚ) και ακύρωσε το γκολ!






Διαιτητής: Σ. Τριτσώνης (Αθηνών)


Κίτρινες: Ζεβλάκοφ, Λούα Λούα, Μαρέσκα, Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος - Μάκος, Νέμεθ, Λαγός, Καφές


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ (72΄ Λεντέσμα), Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Ντάτολο (86΄ Μήτρογλου), Ντουντού, Α. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Λούα Λούα (+90΄ Λεονάρντο)


ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Καφές, Αραούχο (46΄ Μαντούκα), Χέρσι (56΄ Νέμεθ), Μαϊστόροβιτς, Τζιμπούρ, Γιάχιτς, Μάκος (78΄ Λεονάρντο), Λαγός, Μανωλάς, Σκόκο

2η αγωνιστική Play off:ΠΑΟΚ-Αρης 2-0

Άλλο ένα ντερμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη βρίσκει νικητή τον ΠΑΟΚ (με 2-0) αυτή τη φορά όμως στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play off.
Ο ΠΑΟΚ είχε πίστη, θέληση και πάθος για τη νίκη (και ξέροντας πως ο Ολυμπιακός νίκησε την ΑΕΚ έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσει για να τον φτάσει στη βαθμολογία).
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν φουριόζοι μέσα στο γήπεδο και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.Οι ευκαιρίες χάνονταν η μια μετά την άλλη, αλλά ο ''δικέφαλος'' δεν το έβαζε κάτω.Μετά από πολλές προσπάθειες το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 26' από πλασέ του Ιβιτς έπειτα από σέντρα του Βιεϊρίνια.Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ από τον Σαβίνι στο 36' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σορλέν.Μετά από αυτό το γκολ όλοι περίμεναν τον ΠΑΟΚ να ''καθίσει'' πάνω σ'αυτό το 2-0, όμως δεν είχαν δίκιο.Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει για περισσότερα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο φιλοξενούμενος Άρης στην πραγματικότητα δεν απείλησε σοβαρά την εστία του Κώστα Χαλκιά, εκτός από κάποιες λιγοστές φάσεις.
Δηλαδή το αποτέλεσμα είναι κάθε άλλο παρά άδικο για τον Αρη.
Έτσι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι πρώτοι με εφτά βαθμούς.




Τα γκολ του αγώνα ΠΑΟΚ - Αρης 2-0: 26` Ιβιτς, 36` Σαβίνι


Διαιτητής: Γ. Σταθόπουλος (Αχαϊας)
Κίτρινες: Ίβιτς, Σαβίνι, Γκαρσία, Κοντρέρας, Φιλομένο - Νέτο, Νασούτι, Πρίττας, Λαμπριάκος


ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (88΄ Μαλέζας), Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια (90+ Φωτάκης), Ιβιτς (61΄ Φιλομένο), Σαβίνι


ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Φερνάντεζ, Αντού (67΄ Κόκε), Τζόνσον, Νασούτι, Μεριέμ (57΄ Χαβίτο), Κάμπορα (82΄ Λαμπριάκος), Βανγκέλι, Πρίττας


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog