Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

24η αγωνιστική: Οι αγώνες του Σαββάτου (βίντεο!!)



Διαιτητής:  Λαμπρόπουλος
Βοηθοί:  Φαντόπουλος, Αργυρός


Γκολ: Καζάκης 3', Ντάνι 90'+3'

Pyrsos security – H μεγάλη προβοκάτσια απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ εως το ΟΑΚΑ (μέρος 1ο και 2ο)




Τα παρακάτω κείμενα είναι από το blog  
panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com
Η συντακτική ομάδα του συγκεκριμένου
blog μας έστειλε τα παρακάτω κείμενα:

Μέρος 1ο:
Εισα
γωγή: Αυτό εδώ το κείμενο αποτελεί ενα απο τα πολλά που θα καταγγείλουμε για την εν λόγω εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας η οποία στη κυριολεξία ζεί παρασιτικά εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, δημιουργεί ενα εργασιακό μεσαίωνα στους εργαζομένους του, προβοκάρει ακόμα και κατα φιλάθλων του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, παρασιτεί στα έσοδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, και φυλαξεων ιδιωτικών υπηρεσιών και αποτελεί πλέον ανεπίσημα ενα όργανο του σάπιου συστήματος.

Προτάσεις για το στοίχημα

Προτάσεις από τον "Vieirinha" και από εμάς:

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ: Η ομαδα του Ηρακλη θελει την νικη για να δωθει οριστικα και επειδη η Ξανθη περσι το ματς με τον Ηρακλη ηταν στημένο τωρα και αυτο το ματς θα ειναι στημενο. 1 ή 0-1 γκολ


Φασιστική φίμωση του blog "λόγια σταράτα" από το facebook χωρίς λόγο και χωρίς εξηγήσεις !!! Ποιούς ενοχλούμε άραγε ;


oxi sti fimosi ton blogs.jpg

Δημοσιεύουμε ενα κείμενο-
ανακοίνωση της συντκτικής ομάδας του blog Λογια Σταράτα σχετικά με την ανευ λόγου και αιτίας φίμωση που τους επέβαλε το facebook.

Εμεις στηρίζουμε αυτο το blog και δημοσιεύουμε το κείμενο που μας έστειλαν.

Τσιώλης: «Είναι απάνθρωπο…»


Τον τρόπο φυγής του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου σχολίασε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στην εφημερίδα «τα Νέα» και χαρακτηρίζοντας την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ως «απάνθρωπο να μην μπορείς να διεκδικήσεις όλα όσα με πολύ κόπο και μόχθο έχτιζες μια ολόκληρη χρονιά». Ενώ τόνισε πως «αισθάνομαι την αχαριστία προς το πρόσωπό μου», συνεχίζοντας την αναφορά του επί του ιδίου θέματος, συμπληρώνοντας «η ζωή συνεχίζεται και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει…»


Και τα σενάρια για Σισέ καλά κρατούν…


Ε
ίναι βέβαιο πως καθημερινά και μέχρι το καλοκαίρι θα βαρεθούμε να ακούμε μεταγραφικά σενάρια που θα στέλνουν τον Τζιμπρίλ Σισέ στην Αγγλία. Την τιμητική της αυτές τις ημέρες έχει η Μπλάκμπερν με δύο ακόμα βρετανικά ΜΜΕ να τονίζουν ότι ο Γάλλος θα πάει στα «Ρόδα»…

Σύμφωνα λοιπόν με το «Click Liverpool» ο Σισέ ενδιαφέρει πολύ «ζεστά» την Μπλάκμπερν ενόψει καλοκαιριού.


«Χρυσό» συμβόλαιο στον Νασρί!



«Δένει» τον
Σαμίρ Νασρί η Άρσεναλ! Όπως αποκαλύπτει η «The Sun» ο Γάλλος μέσος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Άλμα στην Ευρώπη, στους ισχυρούς ο Άρης

Η εντυπωσιακή παρουσία του Άρη στην Ευρώπη είχε «καρπούς» σε ότι αφορά τη θέση του στη βαθμολογική κατάταξη της ΟΥΕΦΑ. Οι «κίτρινοι» μετά από δώδεκα αγώνες, αριθμός ρεκόρ έφτασαν στην 95η θέση της ΟΥΕΦΑ, κάνοντας άλμα... 35 ολόκληρων θέσεων, μια και ξεκίνησαν την προσπάθειά τους από την 130η θέση.

Ο Άρης έφτασε στους 20,883 βαθμούς, έχοντας σημειώσει συνολικά φέτος: 5 νίκες με Γιαγκελόνια, Αούστρια, Ατλέτικο (2), Ρόζενμποργκ, 4 ισοπαλίες με Γιαγκελόνια, Αούστρια, Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Σίτι και μόλις 3 ήττες με Ρόζενμποργκ, Λεβερκούζεν και Μάντσεστερ Σίτι.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον συμμετάσχει στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Άρης θα είναι στους ισχυρούς σε όλες τις κληρώσεις κι έτσι θα είναι πιο εύκολος ο δρόμος για τους ομίλους.

Τον Πλατινί στην Ελλάδα καλεί η ΕΠΟ




Δραστικά μέτρα ετοιμάζεται να πάρει η ΕΠΟ για την πάταξη της βίας. Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Εξέδρα» ο Σοφοκλής Πιλάβιος κάλεσε τον Μισέλ Πλατινί, να δώσει λύσει στο θέμα της βίας. Ο ισχυρός άνδρας της UEFA από την πλευρά του, απειλεί τη χώρα μας με αποκλεισμό από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ευρώπη στη σέντρα


 
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται στη σέντρα και οι αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλες τις χώρες της ηπείρου. Οι αναμετρήσεις του διημέρου που ξεχωρίζουν, είναι σίγουρα το ντέρμπι κορυφής της Μίλαν με τη Νάπολι, η μεγάλη συνάντηση του Μονάχου, με την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ και το σπουδαίο ματς Λιλ-Λιόν.

Στην Premier League
λείπει η μεγάλη αναμέτρηση, αλλά η εκτός έδρας αποστολή της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουίγκαν συγκεντρώνει τα βλέμματα των Άγγλων. Η συμπολίτισσα Σίτι υποδέχεται τη Φούλαμ και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στη διεκδίκηση του τίτλου. Αυτή η αγωνιστική, πάντως, διεξάγεται στην «σκιά» του τελικού του Λιγκ Καπ, την Κυριακή, ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπέρμιγχαμ.

Χτύπησαν το… καμπανάκι!


 

Πέντε ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας έκαναν προσπάθεια συμβιβασμού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, προτείνοντας στο Δημήτρη Γόντικα να αποσύρει την πρόταση μομφής εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία τελικά έπεσε σε… τοίχο.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog