Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ουζουνίδης: "Όπως με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τις Σέρρες"

Είναι ένα παιχνίδι αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό, που πρέπει να το κερδίσουμε. Το θέλουμε πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε καλά μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι...  

Ενδεκάδα και σύστημα... Μπάγεβιτς εναντίον του Αρη


Με ενδεκάδα και σύστημα που παραπέμπουν στην εποχή 
Μπάγεβιτςπροτίθεται να παρατάξει την ΑΕΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Μανόλο Χιμένεθ. Συνάντηση Αδαμίδη-Σγουρού για τη Νέα Φιλαδέλφεια.   

Με κόσμο στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός!


Τελικά όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει μόνος του στην Ξάνθη το Σάββατο, αλλά θα έχει και τον κόσμο του μαζί! Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΓΑ, η «ερυθρόλευκη» πίεση έπιασε τόπο και έτσι θα επιτραπεί στην ακριτική ΠΑΕ να ανοίξει τη θύρα των φιλοξενουμένων, εφόσον πάντως το επιθυμεί. Το επίσημο έγγραφο αναμένεται την Παρασκευή.  

Νιόπλιας: "Είμαστε καλύτεροι! Αποδείξτε το"


Ο Νίκος Νιόπλιας έδειξε στη σημερινή προπόνηση τους εννιά από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες του και χτήπησε... καμπανάκι ενόψει ΠΑΟΚ. Φαβορί Σαριέγκι και Λάζαρος.  

ΠΑΟΚ εναντίον ΕΛ.ΑΣ: "Ευρείας κλίμακας η ανεπάρκειά της"




Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης η ΠΑΕ ΠΑΟΚεπιτέθηκε στην Αστυνομία και την ηγεσία αυτής, υποστηρίζοντας πως φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το "λουκέτο" στο γήπεδο της Τούμπας ύστερα από την απόφαση του αθλητικού δικαστή.  
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog