Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Παίκτης-προπονητής ο Γκιγκς!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παίκτης – προπονητής ο Γκιγκς | onsports.gr

Ο Ράιαν Γκιγκς θα έχει διπλό ρόλο στη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πέρα από ποδοσφαιριστής της ομάδας θα είναι και μέλος του τεχνικού τιμ.

Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μέντες



Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Μέντες Ντα Σίλβα ο οποίος ανακοινώθηκε από την «πράσινη» ΠΑΕ και το μεσημέρι θα αναχωρήσει για Ολλανδία, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.



9 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας



Συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από τη βραδιά της 4ης Ιουλίου 2004, όταν η Ελλάδα ανέβηκε στην κορυφή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Δείτε μέσα από 24+1 χαρακτηριστικά κλικ όλο το χρονικό της πορείας της Εθνικής στο ιστορικό Euro της Πορτογαλίας.

Στην Σάντερλαντ ο Μαυρίας



Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε προφορικά με την Σάντερλαντ για την πώληση του Χάρη Μαυρία και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του διεθνή άσου στον Αγγλικό σύλλογο έναντι 4 εκ. ευρώ (3+1).

Στον Ατρόμητο ο Σηφάκης!

Στον Ατρόμητο ο Σηφάκης!


Έπειτα από απουσία ενός έτους ο Μιχάλης Σηφάκης επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό του Ατρόμητου! Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο 28χρονος τερματοφύλακας θα είναι ο νέος πορτιέρο της αθηναϊκής ομάδας.

Στην Κούμπαν ο Σισέ



Με τη φανέλα της Κούμπαν Κράσνονταρ θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog