Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

6η αγωνιστική play off: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-0

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 και κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράπονα από την ΑΕΚ για ακυρωθέν γκολ.

6η αγωνιστική play off: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 0-1



Με γκολ του Φυτανίδη ο Ατρόμητος πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην Τούμπα με 1-0 επί του ΠΑΟΚ και το εισιτήριο για τον Γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Ο ΠΑΟΚ που έμεινε τελευταίος στα Play Off και είχε τρία δοκάρια, θα αγωνιστεί στον Β' προκριματικό.

Ντι Ματέο: "Υπεράνθρωπη προσπάθεια"



Στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του και στον Ντιντιέ Ντρογκμπά στάθηκε ο Ρομπέρτο ντι Ματέο, μετά το τέλος του θριάμβου της Τσέλσι στο Μόναχο και την κατάκτηση του Champions League.

Χάινκες: "Χάσαμε ευκαιρίες και τιμωρηθήκαμε"




Απογοήτευση επικράτησε στο "στρατόπεδο" της Μπάγερν Μονάχου μετά την ήττα στον τελικό του Champions League. Ατυχία και αδυναμία των Βαυαρών να μετουσιώσουν σε περισσότερα γκολ την κυριαρχία τους στέρησαν τον τίτλο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των φιναλίστ.

Το Λονδίνο... βάφτηκε μπλε



Η Τσέλσι κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Τσάμπιονς Λιγκ και το Λονδίνο έγινε μπλε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών των φιλάθλων του αγγλικού συλλόγου.

«Το πέναλτι μου ήταν άθλιο»




Ο Άριεν Ρόμπεν ήταν ο μοιραίος της Μπάγερν στον τελικό με την Τσέλσι, χάνοντας πέναλτι στην παράταση με τον Ολλανδό να τονίζει πως ένιωσε δύο ή τρεις φορές πως κατέκτησε το τρόπαιο.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των Βαυαρών ευχαρίστησε Ντρογκμπά και Πλατινί:

Τελικός Champions League 2011-2012: Μπάγερν Μονάχου - Τσέλσι 3-4 πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια, παράταση)



Έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση), η Τσέλσι επικράτησε 4-3 της Μπάγερν και κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog