Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Θλάση ο Ιμπαγάσα!



Ένας δυσάρεστος πονοκέφαλος προστέθηκε στον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.  



Η κατάσταση του Αργεντινού άσου και ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους θα διαπιστωθούν έπειτα από εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Παρασκευή. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Στο μεταξύ, όσοι "ερυθρόλευκοι" αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια ή στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα με την Ηλιούπολη για το κύπελλο, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.  









www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog