Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

"Ναι, έρχομαι στον ΠΑΟΚ..."

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποκάλυψε πως από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Τούμπα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.Διαβάστε τι είπε ο Έλληνας στράικερ σε συζήτηση με οπαδό
του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο Θεσσαλονικιός φορ είχε διάλογο με οπαδό του ΠΑΟΚ, κατά την αναχώρηση της εθνικής μας ομάδας για την Ελβετία, εκεί όπου θα λάβει χώρα η προετοιμασία των πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 για το επερχόμενο Μουντιάλ στη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά» ο διάλογος του φιλάθλου με τον «Σάλπι», είχε ως εξής:

Οπαδός: «Δημήτρη έχω αγωνία για το αν θα επιστρέψεις πάλι στον ΠΑΟΚ. Σε παρακαλώ πες μου αν είναι αλήθεια ότι έχεις συμφωνήσει».

Σαλπιγγίδης: «Ναι, είναι αλήθεια. Έρχομαι ξανά στον ΠΑΟΚ», είπε ο 28χρονος άσος.

Η ΑΕΚ "κλείνει" τον Επστάιν,ενδιαφέρον για Βλάνταβιτς


Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Ντένις Επστάιν βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού όπως όλα δείχνουν ο Γερμανός άσος θα μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην "Ένωση".
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει τονίσει αρκετές φορές την αναγκαιότητα απόκτησης νέων ποδοσφαιριστών για την ενδυνάμωση του ρόστερ και όπως όλα φαίνονται τα ...έργα ξεκινούν με την απόκτηση του Ντέβις Επστάιν που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή και ακολούθως να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο».
Ο 24χρονος Ντένις Επστάιν αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του «Γηραιού» και έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία, ενώ πρόκειται για έναν ιδιαίτερα χαρισματικό ποδοσφαιριστή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Επστάιν διεκδικεί το ποσό των 480.000 ευρώ και την ελευθέρας του από τον Ηρακλή.

Ενδιαφέρον και για Βλάνταβιτς

Παράλληλα, έντονη κινητικότητα υπάρχει και στο ζήτημα της απόκτησης δεξιού χαφ και όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον μέσο της Σάλτσμπουργκ, Αντμιρ Βλάνταβιτς, ο οποίος έχει επικοινωνήσει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και με τον Σάνελ Γιάχιτς.
Ο 28χρονος παίκτης ανήκει από το καλοκαίρι του 2009 στη Σάλτσμπουργκ, η οποία τον παραχωρεί με ένα ποσό το οποίο δεν θα υπερβαίνει τις 500.000 ευρώ.
Τη φετινή σεζόν ο Βόσνιος μέσος είχε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε μόνο ένα τέρμα με τη φανέλα της αυστριακής ομάδας.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog