Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Χιμένεθ: "Προέχει η εξυγίανση"

«Προέχει η εξυγίανση»

Μπορεί η συνέντευξη Τύπου του Μανόλο Χιμένεθ να ήταν για το παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας στο πλαίσιο των play off του Europa League, πλην όμως αρκετό μέρος της αφιερώθηκε στα οικονομικά.
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, λοιπόν, ναι μεν δεν απέκλεισε την πιθανότητα να γίνει κάποια κίνηση στη συνέχεια, πλην φρόντισε να χαμηλώσει τις προσδοκίες των «κιτρινόμαυρων».

Μπόλονι: "Χρειαζόμαστε δυο δυνατές μεταγραφές"

Μπόλονι:«Χρειαζόμαστε δυο δυνατές μεταγραφές» 

Στις δυσκολίες του αυριανού (18/08) αγώνα της Τούμπας με την Καρπάτι στο πλαίσιο των play off του Europa League, εστίασε ο Λάζλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας παράλληλα πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δύο δυνατές μεταγραφές.


Φερέιρα: "Ή θα πετύχω ή θα φύγω"



Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χαρακτήρισε θετικό το γεγονός ότι υπάρχει πίεση στην ομάδα του, ενώ δεν δίστασε να πει πως αν η δουλειά του δεν αποφέρει καρπούς, θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Το «αντίο» του Νταμπίζα

 
 
Κορυφαία στιγμή στην καριέρα του χαρακτήρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την Λάρισα ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος αποχαιρέτησε οριστικά την Λάρισα με μια συγκινητική συνέντευξη Τύπου.



Αριέλ ύστερα από έναν μήνα!


Σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο άσος του Ολυμπιακού, Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου τέσσερις εβδομάδες.
 


Μόλις 90 οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα!!!

 

Από το φιλικό blog  http://vatolakkiotis.blogspot.com 

Αργεί ο καταρτισμός των ομίλων,
ενώ 12 ομάδες μέχρι σήμερα δήλωσαν αποχή!

Περιμένοντας την οικονομική... ανάσα!

    


Άρης και ΠΑΟΚ εισέπραξαν από 3 εκατ. ευρώ έκαστος από την παρουσία τους πέρυσι στους ομίλους του Europa League. Ποσό που φέτος αποτελεί βαθιά... ανάσα για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα!


Powered By Blogger

Το αρχείο του blog