Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Έβαλαν πυρσούς και καπνογόνα μέσα σε ...ψωμιά

Το κόλπο των φίλων της Φενέρμπαχτσε ήταν πρωτότυπο και εξέπληξε τους πάντες.
 Όπως είναι γνωστό οι Μουσουλμάνοι αυτή την περίοδο έχουν ραμαζάνι. Έτσι, έκρυψαν τους πυρσούς και τα καπνογόνα μέσα στα ψωμιά... και ισχυρίστηκαν πως τα έχουν μαζί τους για να φάνε και να έχουν δυνάμεις.Μ' αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να περάσουν τους πυρσούς μέσα στην Τούμπα!Γύρω στο 50΄τα βλέμματα όλων στράφηκαν στη θύρα όπου φιλοξενούνταν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ. Ο λόγος ήταν ότι άναψαν αρκετά καπνογόνα (από αυτά που πέρασαν) και όλοι απόρησαν πως κατάφεραν οι Τούρκοι να τα περάσουν μέσα στο γήπεδο.

Μπάγεβιτς: "Ακόμη πιο σοβαροί"




Τι δήλωσε ο Μπάγιεβιτς μετά το τέλος του ματς Νταντί Γιουνάιτεντ-ΑΕΚ (0-1):

"Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Ηταν ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και όχι η υπόθεση πρόκριση γιατί τώρα η Νταντί δεν έχει τίποτα να χάσει. Πρέπει να...


Πρίττας: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα"




Ο Σάκης Πρίττας έδωσε συνέντευξη στα στούντιο του ΑΡΗΣ FM 92,8  και αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με την Αούστρια Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League:

Αναλυτικά:

Δε πάει πουθένα ο Ιμπρα'ί'μοβιτς

Ιμπραϊμοβιτς: «Είμαι παίκτης της Μπάρτσα και θα παραμείνω»


Ο Ζλάταν Ιμπρα'ί'μοβιτς δήλωσε πως θέλει να μείνει στην Μπαρτσελόνα, καθώς όταν ήρθε πέρσι στη Βαρκελώνη, έβαλε ένα στόχο...

Παρουσίαση Βασιλακάκη από την ΠΑΕ Πανθρακικός





Ο Δημήτρης Τζελέπης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, στην αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Σταδίου Κομοτηνής, παρουσίασε τον νέο τεχνικό του Πανθρακικού για τη νέα αγωνιστική σεζόν, Κώστα Βασιλακάκη.
Powered By Blogger

Το αρχείο του blog