Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ciao capitano...

 
 
Πανηγύρισε τίτλους σε Ιταλία, Ισπανία, σήκωσε το μουντιάλ, κατέκτησε Χρυσή Μπάλα, τον αποκάλεσαν «τείχος του Βερολίνου».Τα γόνατα δεν άντεξαν. Ο Καναβάρο ήθελε να συνεχίσει τη μπάλα, όμως το κορμί του δεν ακολουθούσε. Μετά από μία τρομερή καριέρα σε Νάπολι, Πάρμα, Ιντερ, Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης, ο 37χρονος αμυντικός έβαλε τέλος στην καριέρα του. Πέντε χρόνια αφού βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου με την Εθνική Ιταλίας, αποχωρεί αφήνοντας πίσω του το ρεκόρ με τις περισότερες συμμετοχές με την Squadra Azzura με 136, δέκα περισσότερες από τον Πάολο Μαλντίνι.

Πριμέρα Ντιβιζιόν

mourinho-real 

Το θεαματικότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης έχει τα τελευταία χρόνια μόνο δύο ομάδες υποψήφιες για το πρωτάθλημα την νυν πρωταθλήτρια Μπάρτσα και την Ρεάλ του Μουρίνιο που πλέον γίνεται ακόμα περισσότερο ανταγωνιστική από πέρυσι. 

Τσουκαλάς: «Τώρα είμαι σε μεγάλη ομάδα»

 
Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, μίλησε ο Σωκράτης Τσουκαλάς  ενώ εξέφασε άποψη και για τους Μανόλο Χιμένεθ και Σταύρο Αδαμίδη. O Έλληνας άσος αναφέρθηκε και στις διαφορές μεταξύ Ελλάδος και Ιταλίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έλληνα άσου στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα»
:

Πρόβα τζενεράλε με Πενιαρόλ

  

Την οριστικοποίηση του φιλικού αγώνα με την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης, Πενιαρόλ, που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ανακοίνωσε ο Άρης.

Νίνης: "Ένας για όλους"



Η αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο παιχνιδιού μετά την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ είναι σύμφωνα με τον Σωτήρη Νίνη το μυστικό που θα κάνει επιτυχημένο τον νέο Παναθηναϊκό. Ο διεθνής μέσος μίλησε επίσης για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, δηλώνοντας απαισιόδοξος. "Όλοι τα ξέραμε, αλλά..."  

Επιστολή στο blog από το logia-starata



Tο παρακάτω άρθρο γράφτηκε από το φιλικό blog, Λόγια-Σταράτα 


Βουλευτές που τώρα επιτίθενται στον Πιλάβιο και στον Φάκο πριν δύο μήνες τους προστάτευαν…
Όλα τα αθλητικά sites αναφέρονται σήμερα στην «σφοδρή επίθεση» που έγινε στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο στην χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής.

«Πρόεδρε φεύγω»! «Βίκτορ, ξέχασέ το»!

 
Να φύγει θέλει ο Βιτόλο, αλλά ο Ζαγοράκης έχει άλλη άποψη και του θύμισε τις αντιδράσεις του κόσμου! Το ραντεβού του Σαββάτου ολοκληρώθηκε, αλλά οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν το μεσημέρι της Κυριακής. 


«Ποδαρικό» στο Ζέεφελντ! (photos)

 
 
Το gazzetta.gr ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ η οποία είχε διάρκεια μια ώρα και δέκα λεπτά με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ατομικό ο Δασκαλάκης. Τι περιλάμβανε το πρόγραμμα.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog