Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Πάμπλο Κοντρέρας & Πάμπλο Λίμα τα βραβεία της 13ης αγωνιστικής


 

Η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 13η αγωνιστική της Superleague ΟΠΑΠ:


Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP ΟΠΑΠ:
Πάμπλο Κοντρέρας (ΠΑΟΚ) 80,73 %
Αριελ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός) 15,29 %
Γιώργος Μακρής (Κέρκυρα) 3,98 %


Tα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal ΟΠΑΠ:
Πάμπλο Λίμα (Ηρακλής) 76,36%
Λέιτε Μαρσελίνιο (Ξάνθη) 23,64%
Ισμαελ Μπλάνκο (ΑΕΚ) 0 %



Οι ψηφοφορίες γίνονται μέσω SMS στο 54350 κωδικούς MVP και ΓΚΟΛ αντίστοιχα στις δυο κατηγορίες. Τα υποψήφια γκολ και τους υποψηφίους MVP επιλέγει και αξιολογεί επιτροπή που αποτελείται από μέλη της Superleague, του ΠΣΑΠ και της NOVA και τα ονόματα τους ανακοινώνονται από την τηλεόραση το βράδυ της Κυριακής, μετά την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής της Superleague OΠΑΠ.

Ο διαγωνισμός αρχίζει το βράδυ της Κυριακής και λήγει στις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας.

Βιεϊρίνια : "Δεν μας αφήνουν να πάρουμε το πρωτάθλημα"



Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε έναν μίνι απολογισμό του ΠΑΟΚ από την αρχή της φετινής σεζόν μέχρι σήμερα και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Για τη νίκη στη Λάρισα, είπε: "Το πιο σημαντικό είναι που καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο στο νέο τους γήπεδο, αλλά ξέραμε ότι πρέπει να κερδίσουμε. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη και να ανέβουμε στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος."

Ιμπαγάσα: "Τα πάντα για τον τίτλο"


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε μίλησε μετά το παιχνίδι με την Καβάλα για την προσωπική αλλά και την ομαδική απόδοση του Ολυμπιακού  που θα οδηγήσει στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


Αραμπατζής: "Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά"


Ο Νίκος Αραμπατζής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό sport 103 FM για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη του Σαββάτου στο Καυταντζόγλειο Στάδιο αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τη συνέχεια της χρονιάς.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog