Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Βαλβέρδε: "Ο Ολυμπιακός εκεί που πρέπει"




Ευχαριστημένος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, υπογραμμίζοντας πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον εκεί που πρέπει, στην κορυφή!

"Φεύγει" με 1,5 εκ. ο Μανωλάς!

Δεν περιμένει μόνο ο Κώστας Μανωλάς πως και πως μια καλή πρόταση από το εξωτερικό, αλλά και η διοίκηση της ΑΕΚ. Το ενδιαφέρον που φέρεται να έδειξε η Ιταλική Παλέρμο έκαναν τους πάντες στην “'Ένωση” να αναθαρρήσουν καθώς βλέπουν ότι υπάρχει ξανά προοπτική να μπουν χρήματα στο ταμείο της ομάδας από την παραχώρηση του νεαρού αμυντικού.

Οι απαντήσεις Πατέρα!

Οι απαντήσεις Πατέρα!


Για ξεκάθαρο αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης κάνει λόγο η πλευρά Πατέρα σύμφωνα με πληροφορίες! Ποια είναι η θέση του για τα τηλεφωνήματα και για αυτά που… δεν βγήκαν στη φόρα.
Αίσθηση προκάλεσε η δημοσίευση της κατάθεσης του Νίκου Πατέρα ενώπιον του εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, σύμφωνα με την οποία ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκόςεπικοινώνησε δις με τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη, Γιώργο Δαλούκα.

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ

Καμία ανησυχία στην ΑΕΚ

 
Δεν ανησυχεί η ΑΕΚ για το θέμα της εγγυητικής επιστολής που ζήτησε η ΕΠΟ, καθώς μέχρι την συνεδρίαση, η ΠΑΕ πιστεύει ότι θα καταθέσει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα. Για αίσιο τέλος με Σκόκο!

«Θέλει Ιταλία ο Τζόρβας»!

«Θέλει Ιταλία ο Τζόρβας»!

Το «φλερτ» του Αλέξανδρου Τζόρβα με ιταλική ομάδα, πιθανότατα την Τζένοα,  βρίσκεται στο προσκήνιο και εκπρόσωπος του διεθνή τερματοφύλακα δήλωσε ότι ο άσος του Παναθηναϊκού θέλει να μετακομίσει στο Καμπιονάτο.

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog