Τριήμερο αγωνιστικής δράσης στη Σούπερ Λιγκ θα έχουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς η διοργανώτρια αρχή ήρθε σε συμφωνία με τη NOVA να διεξάγονται ματς και τις Δευτέρες.

 
Σε τρεις ημέρες και όχι σε δυο θα εκτυλίσσεται η κάθε αγωνιστική του επερχόμενου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η διοργανώτρια αρχή ήρθε σε συμφωνία με τη NOVA, προκειμένου να διεξάγονται αγώνες και τις Δευτέρες.

Μάλιστα, το συνδρομητικό κανάλι θα καθορίσει συγκεκριμένη ζώνη τέλεσης των αγώνων, ενώ τις Δευτέρες θα βγαίνει και εκπομπή μικρής διάρκειας. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γνωστοποιήσει το πρόγραμμα της πρεμιέρας, καθώς περιμένει να δει τι θα κάνουν οι ελληνικές ομάδες, που συμμετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ (ΠΑΟΚ, Αστέρας στον τρίτο προκριματικό γύρο), τη στιγμή που υπάρχει και ο Ατρόμητος στα πλέι οφ.


Άλλα δυο φιλικά του Ατρομήτου στη NOVA
Από εκεί και πέρα, δυο ακόμα φιλικά του Ατρομήτου θα μεταδώσει η NOVA. Οι Περιστεριώτες θα αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο (11/8) τον Πανθρακικό και τον Αστέρα Τρίπολης στις 17 Αυγούστου.
Καμία εξέλιξη για τη ρεβάνς του Αστέρα
Όσον αφορά τη ρεβάνς των Αρκάδων με τη Μαρίτιμο, ακόμα κάποιο κανάλι δεν έχει πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με τους φιλάθλους της Τρίπολης να αγωνιούν, καθώς δε θέλουν να χάσουν το σημαντικό αυτό παιχνίδι της ομάδας τους.
Φίτεσε-Ανζί και Eredivisie στο Sport TV
Τέλος, το Sport TV εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του επαναληπτικού της Φίτεσε με την Ανζί, ενώ από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει τις μεταδόσεις αγώνων της Eredivisie και θα συνεχίσει αυτές της Jupiler League.