Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλω»

Ζαρντίμ: «Δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλω» 
 
Ικανοποιημένος κυρίως από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μάλαγα εμφανίστηκε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο η ομάδα του δεν έχει φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί ο ίδιος ακόμα.


Στους Έλληνες παίκτες των «ερυθρολεύκων» εστίασε ο Πορτογάλος τεχνικός τονίζοντας ότι έχει πολλούς και καλούς γηγενείς ποδοσφαιριστές, ωστόσο πάντα χρειάζεται και η… μίξη με τους κατάλληλους ξένους.

«Το επίπεδο δεν είναι ακόμα αυτό που θέλουμε να έχουμε. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, όμως με τις πολλές αλλαγές που κάναμε προς το τέλος του αγώνα, χάσαμε την οργάνωση και αυτό το επωφελήθηκε η Μάλαγα».


«Είναι πάντα όμορφο να παίζεις εντός έδρας και ήταν σημαντικό, καθώς δεν το είχαμε κάνει ως τώρα. Με την στήριξη του κόσμου μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα και να φτάσουμε σε σημαντικές νίκες στη σεζόν που ακολουθεί», και πρόσθεσε στο τέλος:


«Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες και αξίζουν χρόνο συμμετοχής γιατί το μέλλον είναι δικό τους. Βέβαια πάντα και οι ξένοι είναι αναγκαίοι σε ένα σύνολο, ώστε να συνδυάζονται και να υπάρχει ένα ομοιογενές σύνολο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog