Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Αύριο -μάλλον- υπογράφουν

Αύριο – μάλλον- υπογράφουν
 
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η δεύτερη σημαντική συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη. Τι προκύπτει, ποια είναι η τελευταία προθεσμία…
 
 
 
Οι παρευρισκόμενοι ήταν οι ίδιοι με χθες και γι’ ακόμη μία φορά έγινε συγκεκριμένη συζήτηση για το θέμα των χρημάτων που δικαιούται ο ΑΣ από την ΠΑΕ.

Πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση ο Θανάσης Κατσαρής προσπάθησε να βελτιώσει το κλίμα, λέγοντας στους εκπροσώπους του επιχειρηματία: «Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας. Είμαστε μαζί και όχι απέναντι. Ο ΑΣ στηρίζει πάντα την ΠΑΕ, σε πολλά πράγματα που βάση και του νόμου δεν μπορεί αν κάνει η ανώνυμη εταιρία. Πρέπει να βρούμε λύση…».

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες δεν τέθηκε επίσημα το θέμα της προφορικής πρότασης για 600 χιλιάδες συν την εκμετάλλευση του σούπερ μάρκετ.  Αυτή η πρόταση τελικά ΔΕΝ ισχύει και η πληροφορία αναφέρει ότι ο Σαββίδης μετέφερε στους εκπροσώπους του, ότι δίνει 600 χιλιάδες ευρώ και τίποτα άλλο.

Από εκεί και πέρα και οι δύο πλευρές δεν έκαναν κάποια άλλη σπουδαία υποχώρηση σήμερα, με την πλευρά των επενδυτών να λέει: «όλη η εταιρεία μπαίνει σε περίοδο εξυγίανσης, πρέπει και ο ΑΣ να κάνει υποχώρηση στις απαιτήσεις του».

Πρέπει να σημειωθεί ότι και οι δύο πλευρές κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους για να μην πυροδοτηθεί το κλίμα περεταίρω. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού είτε για σήμερα και σίγουρα γι’ αύριο πριν το παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που σήμερα το μεσημέρι συμφώνησαν είναι ότι αύριο πρέπει να βρουν την λύση και να υπογράψουν την μεταξύ τους συμφωνία, αφού η εταιρεία Ντιμέρα δεν θα έχει την δυνατότητα να εκταμιεύσει ποσά την ερχόμενη εβδομάδα…


paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog