Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

«Κόπηκε» ο ανέτοιμος Κανού

«Κόπηκε» ο ανέτοιμος Κανού 

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού μπαίνει και πάλι ο Ολυμπιακός, καθώς ο Κανού κρίθηκε ανέτοιμος και «κόπηκε» από τους «ερυθρόλευκους».


 

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός βρίσκεται στην χώρα μας από το μεσημέρι της Τρίτης (7/8) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, ωστόσο, την τελευταία στιγμή, οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας αποφάσισαν να μην προχωρήσουν τη συμφωνία.
Ο 28χρονος άσος ολοκλήρωσε με επιτυχία τις εξετάσεις, καθώς δεν παρουσιάστηκε κάποιο εύρημα που θα μπορούσε να «πονοκεφαλιάσει» τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο κρίθηκε ανέτοιμος, μια και σύμφωνα με το επιτελείο της ομάδας, ο Κανού θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού σε περίπου δύο μήνες.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την συμφωνία που υπήρχε με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και ήδη έχουν ξεκινήσει αναζήτηση νέου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog