Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Τον Πλατινί στην Ελλάδα καλεί η ΕΠΟ




Δραστικά μέτρα ετοιμάζεται να πάρει η ΕΠΟ για την πάταξη της βίας. Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Εξέδρα» ο Σοφοκλής Πιλάβιος κάλεσε τον Μισέλ Πλατινί, να δώσει λύσει στο θέμα της βίας. Ο ισχυρός άνδρας της UEFA από την πλευρά του, απειλεί τη χώρα μας με αποκλεισμό από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα ο Πλατινί έχει ενημερωθεί για τα όσα συμβαίνουν και είναι πολύ πιθανό να επισκεφτεί την Ελλάδα για να συναντηθεί με ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια καθώς και τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Η παρουσία του Γάλλου προέδρου της UEFA στη χώρα μας θα θέσει σε νέα βάση το όλο θέμα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσει τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τις ευρωπαϊκές διαγνώσεις κάτι το οποίο θα είναι μια τεράστια οικονομική ζημιά.


Παράλληλα, ο Πλατινί είναι πολύ πιθανό να συνδυάσει την επίσκεψή του με την υπόθεση των «ύποπτων αγώνων». Τέσσερις αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ήρθαν και κατέθεσαν. Είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος να ζητήσει να μάθει την εξέλιξη της εισαγγελικής έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog