Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η Ευρώπη στη σέντρα


 
Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται στη σέντρα και οι αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον σε όλες τις χώρες της ηπείρου. Οι αναμετρήσεις του διημέρου που ξεχωρίζουν, είναι σίγουρα το ντέρμπι κορυφής της Μίλαν με τη Νάπολι, η μεγάλη συνάντηση του Μονάχου, με την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ και το σπουδαίο ματς Λιλ-Λιόν.

Στην Premier League
λείπει η μεγάλη αναμέτρηση, αλλά η εκτός έδρας αποστολή της πρωτοπόρου Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουίγκαν συγκεντρώνει τα βλέμματα των Άγγλων. Η συμπολίτισσα Σίτι υποδέχεται τη Φούλαμ και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει στη διεκδίκηση του τίτλου. Αυτή η αγωνιστική, πάντως, διεξάγεται στην «σκιά» του τελικού του Λιγκ Καπ, την Κυριακή, ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπέρμιγχαμ.

Στην Ισπανία, η 25η αγωνιστική ημέρα της Primera Division , περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο για την κορυφή, όσο και για την ουρά του πρωταθλήματος. Η «Μπάρτσα» ταξιδεύει στο νησί της Μαγιόρκα ενώ η «Βασίλισσα» κοντράρεται στο...καυτό «Ριαθόρ» με την Ντεπορτίβο.

Στο
Campionato, όλα κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι της Μίλαν με τη Νάπολι στο «Σαν Σίρο», με τους «ροσονέρι» να έχουν διαφορά πέντε βαθμών από τους «παρτενοπέι», που έχουν μοναδική ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου. Παράλληλα, η πρωταθλήτρια Ίντερ, δοκιμάζεται στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια και θέλει να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών της πρωτοπόρου Μίλαν.

Στη Γαλλία και στο αναμφίβολα συναρπαστικό
Championnat, η πρωτοπόρος Λιλ, καλείται να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ και να αντιμετωπίσει στο «Μετροπόλ» τη Λιόν , σ’ ένα ματς που σίγουρα κρίνει πολλά για την πρωτιά. Η περσινή πρωταθλήτρια, Μαρσέιγ, έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Νανσί ενώ οι δεύτερη Ρεν υποδέχεται τη Λανς.

Ντέρμπι γοήτρου περιλαμβάνει η 24η αγωνιστική της
Bundesliga, με την Ντόρτμουντ (που δεν δείχνει να μπορεί να χάσει την κούπα) να ταξιδεύει μέχρι το Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο «Αλιάνζ Αρίνα». Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται με τη ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στο Μιλάνο για το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να αποδείξουν την ανωτερότητα τους νικώντας τους «μπορούσιανς». Η 24η αγωνιστική άνοιξε την Παρασκευή, με τη νίκη της Βόλφσμπουργκ επί της Γκλάντμπαχ.

Στη χώρα της τουλίπας, όλοι περιμένουν το πολύ μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ της πρωτοπόρου Αϊντχόφεν και του Άγιαξ που θα κρίνει πολλά όσον αφορά στην κορυφή της Eredivisie. Την Παρασκευή η
Φένλο επικράτησε της Εξέλσιορ. Στη Jupilier League, στα δύο μόνο παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται τη Μαλίν, ενώ η Σιντ-Τρούιτεν τη Σερκλ Μπριζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog