Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Pyrsos security – H μεγάλη προβοκάτσια απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ εως το ΟΑΚΑ (μέρος 1ο και 2ο)




Τα παρακάτω κείμενα είναι από το blog  
panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com
Η συντακτική ομάδα του συγκεκριμένου
blog μας έστειλε τα παρακάτω κείμενα:

Μέρος 1ο:
Εισα
γωγή: Αυτό εδώ το κείμενο αποτελεί ενα απο τα πολλά που θα καταγγείλουμε για την εν λόγω εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας η οποία στη κυριολεξία ζεί παρασιτικά εις βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, δημιουργεί ενα εργασιακό μεσαίωνα στους εργαζομένους του, προβοκάρει ακόμα και κατα φιλάθλων του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, παρασιτεί στα έσοδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, και φυλαξεων ιδιωτικών υπηρεσιών και αποτελεί πλέον ανεπίσημα ενα όργανο του σάπιου συστήματος.

Ξεκινώντας την αποκάλυψη μας , θα αναφερθούμε στα άτομα της ΘΥΡΑΣ 7 τα οποία έχουν βρεί μια “ασφαλή εργασία” και το πως ο ΠΥΡΣΟΣ με προβοκάτσιες και διάφορες τεχνικές όπως απο τα περιστατικά στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ώς και το ΟΑΚΑ τον έχουν καταστήσει “κυρίαρχο” σε όλα τα δημόσια ΕΡΓΑ (βασιζόμενοι σε ανώνυμες καταγγελίες εργαζομένων του)


Φίλοι και φίλες.

Ακούγοντας το όνομα ΠΥΡΣΟΣ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ θα μας έρθει στο νού ότι ειναι η καλύτερη ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΥΛΑΞΕΩΝ, θα τους δούμε να φυλάνε κατα πλειοψηφία γήπεδα-ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΜΕΤΡΟ και άλλα σημαντικά σημεία νομίζοντας οτι ειμεθα ασφαλείς.
Προβληματιζόμενος απο προτοφανή επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατα φιλαθλων του ΠΑΟ και σε συνδυασμό με κάποια γεγονότα φυλαξης και διαγωνισμου και δημοσιου ΕΡΓΟΥπου καταγγέλθηκαν εγκριτα και ανωνυμα σε εμας θα ξετυλίξουμε το όλο κουβαρι του παρακράτους που με μισθούς 550 ευρώ με 12ωρες και 14ωρες εργασίες λυμαίνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και τον Ιδιωτικο τομέα που θέλει και εχει ανάγκες φύλαξης χρεωνοντας τες τουλαχιστο με 3000-4000 ΕΥΡΩ τον εργαζόμενο που χρεώνει ανα χώρο δίνοντας στην εταιρία έως και κέρδη 400% αφου οι εργαζόμενοι του ειναι λιγότεροι και κάνουν και διπλοβάρδιες και είναι και αμφιβόλου ποιότητος όπως θα καταγγελθεί παρακάτω φέρνοντας σαν παράδειγμα τις καταγγελίες του παρακράτους ΠΥΡΣΟΥ- ΘΥΡΑΣ 7 και λοιπών καρεκλοκένταυρων που θέλουν να εισπράττουν υπεράνω του κόστους ζωής μας ,της ασφάλειας μας και του αθλητισμού μας.
Συγκεκριμένα θα ξεκινήσουμε απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και θα φτάσουμε στην ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ δείχνοντας το πώς αυτό το παρακράτος δουλεύει.
Ιστορικά αναφέρουμε δε οτι το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ απο το 2000 φυλασσόταν απο μια μικρότερη εταιρία φύλαξης και καθαρισμού η οποία κατα γενική ομολογία πληρωνε κανονικα στην ώρα της, έδινε πλήρεις ασφαλιστικες εισφορές και ένσημα χωρίς να υπάρχει παραμικρό πρόβλημα.
Φυσικά βέβαια όποια εταιρία αναλαμβανε το όλο πακέτο φυλαξης και καθαρισμού αμοιβόταν με 2.000.000 ευρώ την διετία σε ισόποσες επιταγές 5μήνου απο τον Ειδικό Λογαριασμό του Ιδρύματος.
Το 2009 η μικρότερη εταιρία φύλαξης που είχε το έργο μετοχοποιήθηκε και διαμελίστηκε σε τομείς “προσωπικού”,”φύλαξης”,”καθαρισμού” κτλ.
Τότε ξεκίνησε η αρχή της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ καθώς το πλειοψηφικό πακέτο της k.... securityεξαγοράσθηκε απο εναν τέως στρατηγό του Ε.Σ εν ονόματι Α....... Μ.......ς ο οποίος δε πέρα απο τα “ακριβά” του γούστα και τις ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ κατείχε προσωπικό πάρκινγκ και ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΜΗΝΗ ΜΙΣΘΩΣΗ στο ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
Κατα τη διάρκεια της διοικήσεως του εν λόγω “στρατηγού”, η εταιρία άρχισε να μην καταβάλλει έγκαιρα μισθούς, να πληρώνει μετά απο μισό μήνα και σταδιακά να εμφανίζονται μετά απο δική του συναίνεση άτομα αμφιβόλου ποιότητας στις φυλάξεις χωρίς άδειες,χωρίς τοξικολογικές εξετάσεις, με ανάρμοστες συμπεριφορές προκαλώντας κατακραυγή στους πελάτες της και προκαλώντας μεγάλο κίνδυνο και θέμα ασφαλείας δουλεύοντας μια χαρά το όλο σχέδιο προβοκάτσιας.
Συγκεκριμένα στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ απο την ημέρα ανάληψης του στο προσωπικό ασφαλείας ως διευθυντής πέραν των άνωθεν καταγγελόμενων για μισθούς προσέλαβε στην φύλαξη άτομα όπως τους Β....η Δ....η (κάτοχος διαρκείας του ΟΣΦΠ χωρίς άδεια φύλαξης δηλωμένο σαν “καθαριστη” -κάτοικος Καμινίων), Ξ.......η  Α.......ο ( “πελάτης του ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ”, γιός γνωστου κτηματομεσίτη της ΑΘΗΝΑΣ- κατοικος Αιγάλεω), Μ.......η Σ.......ο (Κάτοικο Μανιατικων ΠΕΙΡΑΙΑ, Κρητικής καταγωγής, χωρίς ΑΔΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-συγγενής γνωστού “μαιντανου” του ΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟΥ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ που ουκ ολιγες φορές “τιμουσε την συνεισφορα του ΟΣΦΠ στην Ελληνική Ιστορία μαζί με διεστραμμένους Βασιλόφρονες”) , Μ.......υ Α.......η (κάτοικου ΝΙΚΑΙΑΣ περιοχης “παιδική στεγη”, ΦΙΛΟΣ της ΘΥΡΑΣ 7 με την ιδιότητα “φασαριοζου” ,”μπάχαλου”).
Σκοπος δε αυτών ήτο το να προκαλούν συνέχεια φασαρίες μεταξύ συναδέλφων, να εξευτελίζουν την εταιρία τους με την ανοχή ΤΟΥ “ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ” ,μεταμορφώνοντας το Ιδρυμα σε κέντρο διερχομένων ατόμων της Θ7, φέρνοντας γυναίκες και με αποκορύφωμα η αποσιώπηση γεγονότος ευρημάτων σε δημόσιο χώρο φύλαξης (καμμένα αλουμινόχαρτα, προφυλακτικά κτλ).
Ταυτοχρόνως δε εκείνη τη περίοδο πραγματοποιείτο ο διαγωνισμός της αναληψης έργου και μετά απο πόσα χρόνια η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΥΡΣΟΣ εκανε τη πανηγυρική εμφάνιση της λέγοντας οτι “εχουμε αναλάβει ηδη το Ιδρυμα” κτλ.
Λίγο καιρό πρίν το διαγωνισμό, οι εν λόγω προαναφερθέντες φύλακες -τραμπούκοι της ΘΥΡΑΣ 7 δημιούργησαν “συνδικαλιστικο σωματειο” με “πρόεδρο” τον Μ......ο Α.....η με αφορμή την “εξασφάλιση της παραμονής όλων των εργαζομενων ακόμα και αν αλλαζε η εταιρια” και απειλούσαν περίτεχνα με μεθόδους ΘΥΡΑΣ 7 όσους δεν συμμετείχαν σε αυτο.
Το παράξενο σε όλη την ιστορία ειναι πως τους ένοιαξε όλους αυτούς ξαφνικά να υπερασπίσουν εργαζομένους όταν ταυτοχρόνως ο ΠΥΡΣΟΣ εκανε την ξαφνική του εμφάνιση, να γίνονται εξευτελιστικες προβοκάτσιες , και οι εν λόγω φύλακες να έχουν προσληφθει ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ?
Συνοψίζοντας δε αξίζει να αναφέρουμε ότι μετα απο τις προβοκάτσιες των εν λόγω φυλάκων , τις εικονικές παραστάσεις “διαμαρτυρίας” στον ΠΡΥΤΑΝΗ , και η περαιτέρω εμπλοκή άλλων ταραχοποιών στοιχείων οδήγησαν τον ΠΡΥΤΑΝΗ και τους διοικουντες να διωξουν την παλαιότερη εταιρία security,να διώξουν στο δρόμο 23 εργαζόμενους και να πάρει ο ΠΥΡΣΟΣ  πανηγυρικά τη φύλαξη απολύωντας φυσικά τους Ξ.....η Α......ο, Β.......η Δ.....η (αφου τους δοκιμασε στη φυλαξη του ΟΑΚΑ) και διατήρησε τους Μ.....ο Α.....η (κατοικο ΝΙΚΑΙΑΣ) στο ΟΑΚΑ και τον Μ........ Σ........ (σε κτήριο του ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ,και στο ΟΑΚΑ μετά απο “δίκαιη παρέμβαση του δημοσιογράφου του ΓΑΥΡΟΦΑΣΙΣΤΟΚΑΝΑΛΟΥ ΜΠΛΟΥ ΣΚΑΙ)


ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! 

<<ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ>>


ΤΟ BLOGS ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΕ EMAIL ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ 

http://hotfile.com/dl/102713430/7d3b14f/thy71.zip.html


ΥΓ.ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ....ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...



              

Μέρος 2ο:



Πρόλογος : Για να αποκαλύψουμε τις “τακτικές ασφαλείας” και το “πολεμικό κλίμα” κατά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μετά απο τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ προς απάντηση αυτών που δημιούργησαν όλα τα έκτροπα, αναφέραμε συνοπτικά κάποιες τυχαίες “συμπτώσεις” μεταξύ της εταιρίας “ΠΥΡΣΟΣ” και της ΘΥΡΑΣ 7 και χωρίς φόβο ήδη προβληματίσαμε τον κόσμο και τον κάθε Ελληνα πολίτη για το “ρολο” αυτών των εταιριών σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ που φθείρουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ των 550 ΕΥΡΩ όταν ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ 3000-4000 ΕΥΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ.Μετά απο το πρώτο άρθρο μας, πετύχαμε μια πρώτη ΝΙΚΗ αφού ήδη ο ΠΥΡΣΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΔΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!
Όμως εμείς σαν φίλαθλος κόσμος δεν εφησυχάζουμε αφού πλέον μετά το δημοσίευμα μας, πολλοί εργαζόμενοι εκεί απο διάφορες θέσεις(ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ) μας αποκάλυψαν την 2η συνέχεια ενός αισχρού παρακράτους που λυμαίνει το ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΑΚΑ (όπως μετρό κτλ).
Συγκεκριμένα μετα απο καταγγελίες εργαζομένων του ΠΥΡΣΟΥ σε ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΑΚΑ, και ΜΕΤΡΟ αποκαλύφτηκαν τα εξής στοιχεία που μας κάνουν να αγανακτήσουμε σαν Έλληνες πολίτες για τους φόρους και την ασφάλεια μας:

- Η εταιρία ΠΥΡΣΟΣ αναπτύχθηκε πλήρως στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ όταν ο πραγματικός Ιδιοκτήτης που ήταν τέως “άμεμπτος αστυνομικός”, “δίκαιος” κτλ (αλλα μόνο στα έργα του ΦΩΣ-ΚΟΛΟΥ όπου τον γνωρίσαμε), εκλέχθηκε αργότερα ως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ έχοντας σαν “κάλυψη” την εταιρία επενοικίασης προσωπικού “REAL SECURITY” η οποία ειναι αλληλένδετη με τον ΠΥΡΣΟ και έχει πλειοψηφικό πακέτο μετοχών. Έτσι απο θέση “ισχύος” ο ΠΥΡΣΟΣ σε συνεργασία με τη REAL κατέλαβε την πλειοψηφία των ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ της χώρας. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΥΡΣΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΠΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ REAL.
-        Kατα τις διενέργειες δημοσίων Διαγωνισμών για την “ανάληψη έργου φύλαξης” ο ΠΥΡΣΟΣ έπαιρνε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ χρεώνοντας κάθε εργαζόμενο τουλάχιστον με 4000-3000 ΕΥΡΩ μηνιαίως όταν με ΔΩΔΕΚΑΩΡΙΕΣ, 4 ΡΕΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ (μετά απο καταγγελία φύλακα που απολύθηκε απο το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ που αρνήθηκε την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 8 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΗ ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ).
Με αυτά και άλλα το κέρδος υπολογίζεται ως εξής :
Αν σε μια θέση φύλαξης έχουμε 2 φύλακες κυλιόμενου ωραρίου,χρεωμενους με 4000ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ, με ασφαλιστικες εισφορες ας πουμε 1000ΕΥΡΩ και μισθό 750ΕΥΡΩ (με τα δώρα -150 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ αρα 600 καθαρά) τότε το καθαρό κέρδος για την ΕΤΑΙΡΙΑ ειναι 2400 ΕΥΡΩ το “κεφάλι” και βλέποντας τους “δημόσιους λειτουργούς” όπως ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ (πχ Διευθυντες Δημοσίων οργανισμων που φυλάσσονται απο Ιδιωτες και παραδίνουν το εργο σαν επιτροπή).
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??
Φανταστείτε λοιπον σε Δημόσια Εργα όπως γήπεδα και ΜΕΤΡΟ το τί γίνεται.....
-        Όσο για την συνέχεια του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ παρά τα υπέρογκα κέρδη των εταιριών , οι εργαζόμενοι υποφέρουν αφού για τα χρήματα Δεκεμβρίου πληρώθηκαν σε γνωστο ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΣΟΥ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!
(αξίζει δε να αναφέρουμε για τις προτιμήσεις του ενός απο τους διευθυντές του ΠΥΡΣΟΥ που ξέρει να ξεχωρίζει και να βάζει σε ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ λυγερόκορμες υπάρξεις του δικού του ΓΟΥΣΤΟΥ).

Κλείνουμε την όλη καταγγελία επισημαίνοντας ενα θέμα ζωής για τα παιδιά σας, για τον καθένα μας που κυκλοφορεί με Μέσα Μαζικής Μετάφοράς ότι υποχρέωση αυτής της εταιρίας είναι να παράσχει ένα δυναμικό πάνω απο 100 άτομα στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ που πρέπει να βρίσκονται σαν “περίπολοι εντός ΜΕΤΡΟ”, “στατικές φυλάξεις σε ΑΠΟΒΑΘΡΕΣ για αποφυγη ατυχημάτων”, και “στατικές φυλαξεις σε χώρους όπως είσοδοι-έξοδοι”. Εσείς πόσους βλέπετε να διεξάγουν αυτό το έργο? Οι επιβάτες απλά σε ένα γκάλλοπ που κάναμε ανέφεραν ότι βλέπουν 2 άτομα ανα συρμό να διεξάγουν περιπολια για αραια συγκεκριμένα διαστήματα δηλαδη γύρω στα 6 άτομα ημερισίως, και φύλαξη σε αποβάθρες να γίνεται μόλις με τους δημόσιους ΦΥΛΑΚΕΣ του ΜΕΤΡΟ και απο κάμερες. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ!ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ: 

ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.... 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 16 ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ?
Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια φορολογείσαι για να εισαι ανασφαλης?
Πως μπορείς να εμπιστευτεις μια ασφάλεια σε ανθρώπους των 500ΕΥΡΩ που δουλεύουν 12ωρα και τους ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΣ ΓΙΑ 3000-7000 ΕΥΡΩ το μηνα?
Πως αύριο θα κινηθεις στα Μ.Μ.Μ (Μέσα μαζικής ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ) εσύ και τα παιδιά σου όταν διπλοπλήρωσες ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ και ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ για την ασφάλεια σου ενώ δεν θα έχεις κανένα να σε βοηθήσει αν δεν σε δει η ΚΑΜΕΡΑ?
Πως αύριο θα κοιμάσαι ΗΣΥΧΟΣ όταν το παιδί σου που θέλει να δει την αγαπημένη  του ομάδα βρεθεί σε κάποια σύρραξη με ΕΛΛΕΙΠΗ ΜΕΤΡΑ?
ΟΤΑΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΣ?
Αυτά τροφή για σκεψη.. 
ΥΓ Θα επανέλθουμε και πάλι με τη τρίτη και φαρμακερή επιστολή μας για το πώς οι “χαμηλοδιοικούντες” ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ,ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ προς δικό τους συμφέρον και ρισκάρωντας την ασφάλεια κάθε φιλάθλου καθώς και την πρόταση μας για την ασφαλεια των φιλάθλων.  
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.....ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ “ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΗΡ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ”, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. (μετα απο αποκαλύψεις ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ)

ANONYMOS ANAGNWSTHS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog