Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Τσιώλης: «Είναι απάνθρωπο…»


Τον τρόπο φυγής του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου σχολίασε ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στην εφημερίδα «τα Νέα» και χαρακτηρίζοντας την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» ως «απάνθρωπο να μην μπορείς να διεκδικήσεις όλα όσα με πολύ κόπο και μόχθο έχτιζες μια ολόκληρη χρονιά». Ενώ τόνισε πως «αισθάνομαι την αχαριστία προς το πρόσωπό μου», συνεχίζοντας την αναφορά του επί του ιδίου θέματος, συμπληρώνοντας «η ζωή συνεχίζεται και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει…»


Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην παρουσία και τον τρόπο λειτουργίας των παραγόντων στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό που μετρά είναι η γνώμη και οι αποφάσεις του προέδρου. Οι παράγοντες με τον τρόπο που λειτουργούν δεν είναι ό,τι καλύτερο για το ποδόσφαιρο. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσεις είναι τα καλά αποτελέσματα, αλλά κι αυτά μπορεί να μην αρκούν».

Σχετικά με τη μετά Ολυμπιακού Βόλου εποχή και τον εαυτό του: «Η αλήθεια είναι πως έχω δεχτεί πολλές προτάσεις, αλλά ακόμη κουβαλάω μέσω μου τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν μπορώ από τη μια στιγμή στην άλλη να βρεθώ και να δουλέψω σε άλλη ομάδα. Θέλω το χρόνο μου. Έτσι θα περιμένω και μέσα στο Μάρτιο θα πάρω τις αποφάσεις μου».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων προς το πρόσωπό του και την περίπτωση προσέγγισής του από κάποια «μεγάλη» ομάδα: «Αυτή τη στιγμή όχι, αλλά οι ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου είναι μεγάλων δυνατοτήτων. Το 2007 μού είχε γίνει πρόταση από τον Παναθηναϊκό να αναλάβω την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Μπάκε, αλλά τελικά αυτή η υπόθεση δεν ευοδώθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog