Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Θαυμάστε το ελληνικό πρωτάθλημα! (vids)


Απίστευτες «ομορφιές» είχαν και πάλι την τύχη να διαπιστώσουν όσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που βρήκε τελικούς νικητές τους «ερυθρόλευκους» με σκορ 2-1, ενώ μπορεί από σήμερα ουσιαστικά να τους αποδοθεί ο τίτλος του πρωταθλητή, μιας και η διαφορά εκτοξεύθηκε στους δέκα βαθμούς. Οι «πράσινοι» πάντως έχουν κάθε λόγο να «κραυγάζουν» για τη διαιτησία, η οποία τους στέρησε την κατάκτηση του τριπόντου, αλλά και το δικαίωμα στο όνειρο.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι και στο 20′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με ωραίας έμπνευσης «κομπίνα». Ο Ιμπαγάσα βρήκε με πάσα πίσω από το τοίχος των παικτών του Παναθηναϊκού τον Μιραλάς και ο τελευταίος με γρήγορο πλασέ, δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τζόρβα για το 1-0.
Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε μπροστά προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Τα κατάφερε στο 58′, με τον Λέτο να εκτελεί πανέξυπνα φάουλ από πλάγια θέση, τον Πάρντο να μπερδεύεται και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.
Το γκολ αυτό είναι αλήθεια πως… τρομοκράτησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έκαναν τα πάντα προκειμένου τουλάχιστον να κρατήσουν το 1-1. Δεν τα κατάφεραν όμως… Στο 82′ ο Παναθηναϊκός σκόραρε κανονικότατα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε χωρίς κανέναν προφανή λόγο. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Πάρντο, η μπάλα ήρθε στα πόδια του Κατσουράνη, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Ολυμπιακού, αλλά ο επόπτης Τρύφων ακύρωσε το γκολ!!!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στις καθυστερήσεις. Μετά από σέντρα στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Τζιμπούρ, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, αλλά το τέρμα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ, μιας και ο Πάντελιτς που βρισκόταν πιο μπροστά, επηρέαζε καθαρά τη φάση. Παρ’ όλα αυτά, το γκολ μέτρησε κανονικά και οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν (;) από σήμερα να πανηγυρίζουν ουσιαστικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
*Στις καθυστερήσεις και όταν όλα πλέον είχαν κριθεί, αποβλήθηκε και ο Τοροσίδης, για χτύπημα στον Λέτο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog