Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Καρτάλης: Να διακοπεί το πρωτάθλημα


Αδιανότητη την κατάσταση που επικρατεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στην ΕΤ3, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης. Επίσης τόνισε ότι οι ΠΑΕ «είναι επιχειρήσεις και όπως όλες οι επιχειρήσεις οφείλουν να λειτουργούν βάσει της νομιμότητας. Άλλες επιχειρήσεις θα έκλειναν αν συνέβαιναν ανάλογα με αυτά που έγιναν στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ακόμη αφήνει σοβαρές αιχμές κατά του Τοροσίδη.
«Οποιος αγαπά το ποδόσφαιρο οφείλει να συμφωνήσει με την πρόταση να παρθούν τα πιο αυστηρά μέτρα για την εξυγίανση του αθλήματος», πρόσθεσε ο κ. Καρτάλης. Ακόμη επεσήμανε: «Είναι ντροπή να πρέπει να φορά κράνος ένας ποδοσφαιριστής για να κτυπήσει το κόρνερ ή να έχει αντιασφυξιογόνο μάσκα για να παίξει. Αν υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα, πρέπει το πρωτάθλημα να διακοπεί και να ξεκινήσει μόνο όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς συμφωνήσουν σε καθαρούς, δίκαιους και αυστηρούς κανόνες».
Δεν έλειψαν και οι σοβαρές αιχμές κατά Τοροσίδη: «Στην προσπάθεια εξυγίανσης πρέπει να πρωτοστατήσουν οι ποδοσφαιριστές. Θεωρώ αυτονόητο ότι όταν ποδοσφαιριστής συμμετέχει σε επεισόδια, δεν θα δικαιούται να φορά τη φανέλα της Εθνικής. Είναι το λιγότερο που πρέπει να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog