Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Επίσημα «τέλος» ο Σάκης Τσιώλης



Ο «αρχιτέκτονας» του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τσιώλης, αποτελεί εδώ και μερικά λεπτά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν το τελευταίο του στον πάγκο του συλλόγου της Μαγνησίας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου γνωστοποίησε το «διαζύγιο», το οποίο δεν μοιάζει και τόσο… βελούδινο, μιας και στην ανακοίνωση υπάρχουν σαφέστατες αιχμές προς το πρόσωπο του Καρδιτσιώτη τεχνικού για τον τρόπο που χειρίστηκε τη νίκη στη Λάρισα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σήμερα το πρωί λύνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να εργαστεί σε μεγαλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό Βόλου με καλύτερες συνθήκες».

Ως συνήθως στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφορμές δίδονται εύκολα και στην προκειμένη περίπτωση, τέτοια ήταν η κακή εμφάνιση και η ισοπαλία απέναντι στον Ηρακλή. Η πραγματική αιτία όμως δεν ήταν άλλη από την ενόχληση του Αχιλλέα Μπέου για τις δηλώσεις που έκανε ο Τσιώλης μετά το παιχνίδι με τη Λάρισα…

4 σχόλια:

  1. ΤΣΙΩΛΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
    ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΤΣΙΩΛΗ!Σ'ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ! Ο ΑΡΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το φερέφωνο του Μπέου είναι ο γαλάτης η κοτούλα, που πότε τα λέει έτσι και πότε αλλοιώς. Φτιάξε μας ένα καφέ ρε παιδοβούβαλο, μόνο το παχύδερμο σερβίρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog