Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Εξετάζεται η τιμωρία για τους δυο


Ερωτηματικό αποτελεί αν θα υπάρξει τιμωρία του Δημήτρη Καλόπουλου (Μακεδονίας) και του βοηθού του Δημήτρη Σαραϊδάρη, επίσης από τη Θεσσαλονίκη. Η ΚΕΔ αποφεύγει να πάρει θέση και περιμένει την έκθεση του παρατηρητή Δημήτρη Νταμπώση (Πιερίας).

Με βάσει τα μέχρι στιγμής δεδομένα δύσκολα θα τιμωρηθούν, με σοβαρό όμως το ενδεχόμενο να παραμείνουν 1-2 αγωνιστικές εκτός ορισμών μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος που δημιουργήθηκε. Πηγές αναφέρουν ότι ο Νταμπώσης δεν πήρε θέση για καμία από τις φάσεις που αφορούν τον ρέφερι και τον ένα βοηθό. Οπως είπε θέλει να δει στην τηλεόραση, τόσο αν υπάρχει επιθετικό φάουλ του Νίνη στον Τοροσίδη, όσο και να υπάρχει οφσάιντ του Πάντελιτς στο γκολ του Τζιμπούρ.

Για την περίπτωση που τον αφορά ο Καλόπουλος είπε στο Νταμπώση ότι σφύριξε το φάουλ πριν η μπάλα πάει στο χέρι του Τοροσίδη, το οποίο θεωρεί ακούσιο. Από την πλευρά του ο Σαραϊδάρης ανέφερε ότι ο Πάντελιτς δεν επηρεάζει τη φάση και ήταν σίγουρος για την απόφασή του.

Για τον άλλο βοηθό Σπύρο Τρύφωνα (Κέρκυρας) από το βράδυ του Σαββάτου έχουμε γράψει ότι δεν θα οριστεί μέχρι το καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog