Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Αύριο το κατηγορητήριο


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στον Ολυμπιακό που περιμένουν το κατηγορητήριο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αναμένεται να ανακοινώσει αύριο τις κλήσεις των ΠΑΕ και με ενδιαφέρον αναμένεται αν οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν για εκτεταμένα (=1 αγωνιστική) ή για ευρείας κλίμακας επεισόδια (=δυο αγωνιστικές).



Αν η ποινή είναι δυο αγωνιστικές θα παίξουν χωρίς οπαδούς και κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ το επόμενο εντός έδρας ματς είναι με τον Εργοτέλη. Πάντως, ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθεια να θεωρηθούν μεμονωμένα τα επεισόδια, ποντάροντας στον... πρότερο βίο των φιλάθλων του και να τη γλιτώσει με πρόστιμο, όπως επίσης και στο ότι αξιωματούχοι του προσπάθησαν να προλάβουν καταστάσεις. Αυτό όμως είναι πολύ δύσκολο.

Αν εφαρμοστεί η αρχή της αναλογικότητας η ποινή θα είναι μια αγωνιστική, καθώς καμία άλλη ΠΑΕ, που δεν είναι υπότροπη, δεν έχει τιμωρηθεί με μεγαλύτερη ποινή της μιας αγωνιστικής. Ενδιαφέρον θα έχει αν θα κληθούν και παίκτες είτε του Ολυμπιακού, είτε του Παναθηναϊκού για όσα έγιναν στη φυσούνα
και στα αποδυτήρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog