Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ο Δερμιτζάκης και επισήμως προπονητής του ΠΑΟΚ


Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι και με τη... βούλα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ από το μεσημέρι της Παρασκευής (23/7). Ο Έλληνας τεχνικός, αφού πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση της προηγούμενης ομάδας του, του Πανθρακικού, σήμερα το πρωί, μετέβη στη Θεσσαλονίκη για να κλείσει και τυπικά το θέμα της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο", όπως κι έγινε.


Ο Δερμιτζάκης θα παρουσιαστεί επισήμως στις 16:30 από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ στην Τούμπα, σε συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει πρώτη φορά με τη νέα ιδιότητά του, αυτή του προπονητή του ΠΑΟΚ, και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σουρωτή, για γνωριμία με τους νέους του παίκτες και την πρώτη "αναγνωριστική" προπόνηση εκεί.

Η συμφωνία με τους "πράσινους"

Για να ολοκληρωθεί η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Δερμιτζάκη, όπως ήταν ευνόητο, χρειάστηκε να συναινέσει και ο Πανθρακικός, αφού υπήρχε συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι.
Η ομάδα της Κομοτηνής, όπως είναι γνωστό, είχε συναινέσει από χθες (22/7) σε αυτή τη μετακίνηση και σήμερα (23/7) αυτό που έκανε ήταν να στείλει στον ΠΑΟΚ το έγγραφο που έλεγε ότι το συμβόλαιο του Δερμιτζάκη με την ΠΑΕ Πανθρακικός λύθηκε και άρα είναι ελεύθερος να υπογράψει στον "Δικέφαλο".
Βάσει της συμφωνίας, ο Πανθρακικός θα πάρει κάποιο ποσό για την απελευθέρωση του προπονητή, καθώς, όπως επίσης είναι γνωστό, υπήρχε ρήτρα ύψους 150.000 ευρώ στο συμβόλαιό του (πάντως, δεν είναι αυτό το ποσό που θα δοθεί τελικώς από τον ΠΑΟΚ, αλλά λιγότερο), και επιπλέον κάποιον ή κάποιους παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα των "ασπρπόμαυρων" για τη νέα σεζόν.
Το πρώτο όνομα που "παίζει" είναι αυτό του Βαγγέλη Γεωργίου, καθώς ο Πανθρακικός αναζητεί αριστερό μπακ, ενώ οι Κομοτηναίοι ενδιαφέρονται και για την περίπτωση του Στέφανου Αθανασιάδη (ο νεαρός επιθετικός, πάντως, φαίνεται να λογίζεται από τους "ασπρόμαυρους"). Εξελίξεις επ' αυτού θα υπάρξουν τις προσεχείς ημέρες, αφού ο Πανθρακικός θα επιλέξει παίκτη ή παίκτες και πρέπει να συναινέσουν και ο ΠΑΟΚ, αλλά κι οι ίδιοι οι παίκτες.
Επίσης, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να γίνει φιλικό παιχνίδι μεταξύ τους, είτε μέσα στο καλοκαίρι, είτε στη διάρκεια της σεζόν, και τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων να πάνε στον Πανθρακικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog