Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Φιλικός αγώνας:Αρης-Κέρκυρα 2-1

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β' ημίχρονο, ο Άρης επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας και ικανοποίησε κατά διαστήματα τους περίπου 14.000 φιλάθλους που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο "Κλ.Βικελίδης".Μετά από το "στείρο" πρώτο ημίχρονο, χωρίς σκορ και μεγάλες ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και μόλις στο 52' ο Ναφτί άνοιξε το σκορ με σέντρα - σουτ. Το γκολ του Τυνήσιου έδωσε... αέρα στον Άρη, ο οποίος θα μπορούσε να είχε φτάσει και στο 2-0 προτού ο Εμβιλά ισοφαρίσει με κεφαλιά στο 71' έπειτα από κακή εκτίμηση του Σηφάκη.Πάντως ο Κάλβο δεν έχασε την ευκαιρία στο 85' και μετά από σέντρα του Παπαζαχαρία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Άρης: Σηφάκης, Χαβίτο, Νέτο (77' Βανγκέλι), Ρονάλντο (71' Κουλουχέρης), Αραβίδης (71' Παπαζαχαρίας), Μίτσελ (85' Αγτζίδης), Κάλβο, Μενδρινός (77' Κατίδης), Λαζαρίδης (67' Οριόλ), Ναφτί (81' Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (65' Καζναφέρης)


Κέρκυρα: Αποστολίδης, Στολτίδης (46' Χαμπλ), Ιωάννου (46' Μακρυδημήτρης), Βενέτης, Μίχος (46' Περνία), Κοντοδήμος, Παρασκευαΐδης, Μακρής, Τσίγκας (46' Καϊρο), Λαμπρόπουλος, Καλατζής (65' Εμβιλά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog