Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Οριστικά τέλος ο Ντρογκμπά από Τσέλσι




Πήρε την κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης και αποχαιρέτησε το «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά άφησε την Τσέλσι και φλερτάρει με Κίνα! «Ήταν η κατάλληλη στιγμή» τόνισε ο Ιβοριανός.


Το διαφαινόμενο διαζύγιο έγινε και... οριστικό, μιας και η Τσέλσι ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ιβοριανού. Ο Ντρογκμπά ήθελε ηγετικό ρόλο και στο χτίσιμο της νέας ομάδας, κάτι για το οποίο δεν πήρε εγγυήσεις από τη διοίκηση. Ο Ιβοριανός τα σήκωσε όλα με τους Μπλε και φεύγει Πρωταθλητής Ευρώπης από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ντρογκμπά αφήνει την Τσέλσι έχοντας σκοράρει 157 γκολ σε 341 εμφανίσεις. Είναι τέταρτος σκόρερ όλων των εποχών του συλλόγου, έχει 34 γκολ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και 10 γκολ σε εννέα τελικούς. Ο Ιβοριανός κέρδισε 3 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, 2 Κάρλινγκ Καπ και τον πιο λαμπρό τίτλο, το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα και είμαι πολύ υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει. Ωστόσο, είναι για μένα η κατάλληλη στιγμή για μια νέα πρόκληση. Εύχομαι στην ομάδα ό, τι καλύτερο, μόνο επιτυχίες στο μέλλον, θα είστε πάντα στην καρδιά μου» τόνισε ο Ιβοριανός μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog