Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ανανέωσε ο Μουρίνιο μέχρι το 2016


Στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης για άλλα τέσσερα χρόνια ο Πορτογάλος τεχνικός


Οριστικό τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης έσπευσε να βάλει ο Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανανεώνει το συμβόλαιο του μέχρι το 2016 όπως ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της η πρωταθλήτρια Ισπανίας. Μάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση "ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο στην Ρεάλ μέχρι το 2016".

Το προηγούμενο συμβόλαιο έληγε το 2014 ωστόσο οι δυο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους μετά την επιτυχημένη εφετινή σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτά το πρωτάθλημα Ισπανίας μετά από την τετραετή κυριαρχία της Μπαρτσελόνα. Πλέον ο Μουρίνιο μπορεί απερίσπαστα να προετοιμάσει την ομάδα για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του 10ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών-Τσάμπιονς Λιγκ με τον ίδιο να φιλοδοξεί να γίνει ο προπονητής που πανηγυρίζει Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες. Ήδη είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα σε Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog