Ολοκληρώθηκε η πρωϊνή προπόνηση στην Παιανία , η οποία ήταν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η τελευταία για τον Σισέ με τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε το γεύμα στο οποίο ο Γάλλος άσος αποχαιρέτησε τους επί δύο χρόνια συμπαίκτες του και μετά η αποστολή του «τριφυλλιού» θα πάει στο αεροδρόμιο για το ταξίδι στην Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.




Χωρίς Σισέ στην Αυστρία
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε γνωστούς τους 27 παίκτες που θα έχει στην αποστολή για την Αυστρία και μέσα σε αυτή δεν βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, αν και έχει γίνει κράτηση στο όνομα του σε περίπτωση που θα καθυστερήσει η μεταγραφή του στη Λάτσιο.
Αναλυτικά η 27μελής αποστολή: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Σπυρόπουλος, Νίνης, Πετρόπουλος, Καραγκούνης, Κλέιτον, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πλεσί, Ιωαννίδης, Βύντρα, Λέτο, Καρνέζης, Μπιέρσμιρ, Φουρλάνος, Ταμπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Δημούτσος, Μουν, Λεοντίου, Μπουμσόνγκ.


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της έκδοσης «Gazzetta Dello Sport» η Λάτσιο ολοκλήρωσε χθες τα γραφειοκρατικά της  μεταγραφής του Γάλλου σούπερ σταρ και ο Σισέ αναμένεται το βράδυ της Παρασκευής στην πρωτεύουσα της Ιταλίας.  Παράλληλα, οι Ιταλοί τονίζουν πως μέχρι αύριο ο Γάλλος σούπερ σταρ θα βρίσκεται στο Αουρόντσο για να ξεκινήσει προετοιμασία με την νέα του ομάδα. Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ελλάδα, ο Σισέ θα ταξιδέψει  την Δευτέρα για την Ιταλία...


«Μεγάλη κίνηση»
Επιπρόσθετα, στο κείμενο φιλοξενείται και μία λακωνική δήλωση του προπονητή των Λατσιάλι, Εδουάρδο Ρέχα ο οποίος τονίζει:
«Θα τον φωνάζω... «κτήνος»  εννοώντας τον τρόπο που ο Σισέ κινείται στο γήπεδο, ενώ προστίθεται χαρακτηριστικά:
«Ελπίζουμε να έρθει αλλά πρώτα πρέπει να φύγουν κάποιοι γιατί στην επίθεση έχουμε πολλούς παίκτες»


Από εκεί και πέρα, στο δημοσίευμα σημειώνεται χαρακτηριστικά:
«Ο Σισέ αναμένεται και αφού φτάσει στη Ρώμη θα μεταβεί απευθείας στο Αουρόντσο, όπως βρίσκεται η αποστολή της Λάτσιο, παρότι δεν υπάρχουν νέα στον τομέα των αποδεσμεύσεων παικτών από την ομάδα.
Η Λάτσιο σύμφωνα με τους γείτονες ολοκλήρωσε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την μεταγραφή, και έτσι ο Σισέ δεν έφυγε χθες με αεροπλάνο αν και είχε κλείσει θέση για να αναχωρήσει. Ο ίδιος σήμερα αναμένεται στην Ρώμη όπου θα μεταβεί στο Αουρόντσο το πολύ μέχρι αύριο, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με τους Ρωμαίους.