Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ταξιδεύει στο Ζέεφελντ και ο Α. Παπαδόπουλος. Δείτε ποια είναι η αποστολή για την Αυστρία

 

Με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να συμμετέχει κανονικά στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μετά την άρση του απαγορευτικού ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να ταξιδέψει κανονικά στο εξωτερικό.


Εκτός αποστολής έμειναν 13 παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Βαλβέρδε, μεταξύ των οπίων είναι και ο Μήτρογλου. Πιο συγκεκριμένα δεν θα ταξιδέψουν στην Αυστρία οι Βασιλόγιαννης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Επστάιν, Ντερμπισάιρ, Νέμεθ, Λεάντρο, Βάντερσον, Νέμεθ, Ποτουρίδης (βρίσκεται στην Εθνική Νέων), Μονιάκης και Σταμόγιαννος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού
:

Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκαλίτσιος, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Νικλητσιώτης, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ριέρα, Ρόμενταλ, Τοροσίδης, Βαλεριάνος, Ν. Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog