Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Στον Εργοτέλη ο Κουτσιανικούλης!

koutsia2
 Παπουτσάκης και Ζαγοράκης είχαν συνομιλία αργά το βράδυ της Πέμπτης (7/7), στην οποία τα βρήκαν σε όλα για τη μετακίνηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη. Ποιες οι προϋποθέσεις και η στάση του παίκτη.


Ο ΠΑΟΚ από αυτήν τη συμφωνία θα γλιτώσει κάποια χρήματα από τη μεταγραφή του παίκτη πριν δύο χρόνια, ενώ θα διατηρήσει το 50% των δικαιωμάτων του.

Τα βρίσκει και φεύγει

Το μόνο που μένει για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη είναι να τα βρει με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας στο οικονομικό κομμάτι. Η αρχική προσφορά της κρητικής ομάδας ήταν περίπου 300.000 ευρώ για δύο χρόνια, τη στιγμή που ο παίκτης θα έπαιρνε 500.000 από τον ΠΑΟΚ για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η ομάδα της Κρήτης ανεβάσει την προσφορά της και γίνει πιο ελκυστική για τον παίκτη και εκείνος δεχθεί, τότε θα φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα.

Η στάση του παίκτη

Από την πλευρά του ο Κουτσιανικούλης στο περιβάλλον του δεν μιλά για συμφωνία με τον Εργοτέλη. Αυτό που λέει είναι ότι το Σάββατο (9/7) που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη θα συναντηθεί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και στη συνάντηση αυτή, ίσως βρεθούν και άνθρωποι της κρητικής ομάδας.

 Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης θα φύγει από την Ολλανδία την Παρασκευή (8/7) το πρωί και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.


Κείμενο του sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog