Ο Ολυμπιακός μπήκε από το απόγευμα της Δευτέρας στα... βάσανα της προετοιμασίας, με τους διεθνείς να απουσιάζουν. Δείτε  πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση των πρωταθλητών!


 
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Απόντες από την «πρώτη» είναι οι διεθνείς Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις 8 Ιουλίου καθώς και οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γιάννης Μανιάτης, Ντένις Ρόμενταλ και Όλαφ Μέλμπεργκ οι οποίοι θα συναντήσουν την ομάδα στο Ζέεφελντ στις 14 του μηνός. Παράλληλα λείπουν και άλλοι παίκτες, που είναι εκτός πλάνων όπως ο Ντένις Επστάιν.
Όπως ήταν φυσικό τα περισσότερα βλέμματα έπεσαν πάνω στα νέα πρόσωπα, όπως οι Φράνκο Κοστάντσο, Λιούμπομιρ Φέισα, Αλεξάνταρ Κατάϊ, Πέταρ Γκρμπιτς, Ιβάν Μαρκάνο, Φρανσίσκο Χαβίτο και Σήφη Δασκαλάκη...

Τρέξιμο και σπριντ
Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως τρέξιμο και σπριντ. Επιπλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για λίγο στους παίκτες του για θέματα της προετοιμασίας και όχι μόνο. Ο Βάσκος καλωσόρισε τους παίκτες του και κυρίως τα νέα πρόσωπα.
«Σας εύχομαι υγεία. Να έχετε όρεξη και δύναμη για πολλή δουλειά», τους είπε μεταξύ άλλων. Στου Ρέντη βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης.