Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Κοτσόλης έως το 2013!

 

Ο Στέφανος Κοτσόλης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας επέστρεψε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Παιανία ως εναλλακτική λύση μέχρι το καλοκαίρι και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερέιρα, ενώ γύρισε εκ νέου στην εθνική μας ομάδα.

Οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" πιστεύουν στον Κοτσόλη, ο οποίος ήθελε να παραμείνει στους "πράσινους" και υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με στόχο να διεκδικήσει τη θέση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, στην προετοιμασία ενσωματώθηκαν και οι επτά Έλληνες διεθνείς παίκτες. Οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος αλλά και ο Σεντρίκ Καντέ, έκαναν το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα προπονήθηκαν για πρώτη φορά σε ξεχωριστό γκρουπ από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Ο Φερέιρα τους καλωσόρισε στην Παιανία και προανήγγειλε σκληρή δουλειά προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη στα τέλη Ιουλίου για τον πρώτο αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog