Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

31η αγωνιστική: Aπό την κόλαση στο παράδεισο η Γιουνάιτεντ, ξέσπασε η Σίτι



Τον... Χάρο με τα μάτια της είδε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ο Μαρκ Νομπλ ευστόχησε δύο φορές από την άσπρη βούλα του πέναλτι, στο 11ο και 25ο λεπτό, και η Γουέστ Χαμ βρέθηκε προ των πυλών μίας σπουδαίας νίκης στη μάχη που δίνει για αποφυγή του υποβιβασμού.


Οι "κόκκινοι διάβολοι" αντέδρασαν, όμως, στο δεύτερο μέρος και μέσα σε 25 λεπτά γύρισαν το αποτέλεσμα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουέιν Ρούνεϊ. Στο 65' μείωσε με θαυμάσια εκτέλεση φάουλ και στο 73' έφερε το ματς στα ίδια. Εξι λεπτά αργότερα ο Αγγλος επιθετικός έκανε το 2-3 για να έρθει ο Ερνάντες στο 84' να διαμορφώσει το τελικό 2-4. 

Οσον αφορά στην Αρσεναλ, είναι γνωστές φέτος οι... τάσεις αυτοκτονίας που παρουσιάζει. Το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο της νίκης με αντίπαλο τη Μπλάκμπερν στο "Emirates" και έμεινε 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Το μόνο παρήγορο είναι ότι έχει ένα ματς λιγότερο. 

Η Τσέλσι απέτυχε να πλησιάσει την Αρσεναλ στη δεύτερη θέση πετώντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Στόουκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκε γρήγορα με τον Γουόλτερς (στο 8'), ο Ντρογμπά σκόραρε στο 33', αλλά η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ. 

Την πιο ευρεία νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Σάντερλαντ. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μάντσίνι δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στις "μαύρες γάτες", πέτυχε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο τέταρτο κι έφτασε στο εμφατικό 5-0 στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας άλλες τρεις φορές σε διάστημα 10 λεπτών. Αρχικά με τον Σίλβα και κατόπιν με τους Βιεϊρά και Γιάγια Τουρέ. 

Ο Απόστολος Βέλλιος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League μπαίνοντας ως αλλαγή για την Έβερτον στο 80' αντί του Ντιστέν, ενώ η ομάδα του γλίτωσε την ήττα (2-2) με πέναλτι του Μπέινς στο 83'. 

Ηττα για τη Λίβερπουλ στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με δύο πέναλτι και τον Σωτήρη Κυργιάκο να κάνει το ένα από αυτά. Οι "κόκκινοι" προηγήθηκαν στο 50' με τον Σκρτελ, αλλά ο Μπραντ από την άσπρη βούλα ανέτρεψε το αποτέλεσμα και διαμόρφωσε το υπέρ της Γουέστ Μπρο τελικό 2-1 στο 62ο και 88ο λεπτό. 

Στο "Κρέιβεν Κότατζ" η Φούλαμ έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς νίκησε άνετα 3-0 την -ιδίων στόχων- Μπλάκμπουλ. Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ είχε από το πρώτο μισάωρο προβάδισμα δύο γκολ, από ισάριθμες προσπάθειες του Μπόμπι Ζαμόρα, ενώ στο 72' ο Ετούχου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Tα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-4
(11'πεν., 25'πεν. Νομπλ - 65', 73', 79'πεν. Ρούνεϊ, 84' Ερνάντες)

Μπέρμιγχαμ-Μπόλτον 2-1
(4' Φίλιπς, 59' Γκάρντνερ - 70' Ελμάντερ)

Έβερτον-Άστον Βίλα 2-2(38' Όσμαν, 83'πeν. Μπέινς - 47', 68' Μπεντ)

Νιούκαστλ-Γουλβς 4-1
(22' Νόλαν, 45' Αμεόμπι, 50' Λόβενκραντς, 93' Γκουτιέρες - 58' Μπλέικ)

Στόουκ-Τσέλσι 1-1
(8' Oυόλτερς - 33' Ντρογκμπά)

Γουέστ Μπρομ-Λίβερπουλ 2-1
(62'πεν., 88'πεν. Μπραντ - 50' Σκρτελ)

Γουΐγκαν - Τότεναμ 0-0

Άρσεναλ - Μπλάκμπερν 0-0

Φούλαμ-Μπλάκπουλ 3-0
(23', 28' Ζαμόρα, 72' Ετούχου)

Μάντσεστερ Σίτι-Σάντερλαντ 5-0(9' Τζόνσον, 15'πεν. Τέβες, 63' Σίλβα, 67' Βιεϊρά, 73' Τουρέ)

www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog