Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τέλος ο Ντουντού!

Oριστικά τέλος ο Ντουντού!


Ο Ντουντού Σεαρένσε αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό καθώς η διοίκηση των Πειραιωτών ήρθε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο για την παραχώρησή του στον Βραζιλιάνικο σύλλογο έναντι του ποσού των 1,1 εκατομμυρίων ευρώ!!!



Οι δύο πλευρές (Ατλέτικο Μινέιρο και Ολυμπιακός) μαζί με τον παίκτη παρουσία και ενός δικηγόρου, είχαν ολονύχτιες συζητήσεις μέχρι να καταλήξουν τελικά σε συμφωνία.

Οι ερυθρόλευκοι βγαίνουν διπλά ωφελημένοι καθώς θα βάλουν στα ταμεία τους ένα σεβαστό ποσό, ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσουν περίπου 1,7 εκατομμύρια ευρώ από δόσεις συμβολαίου προς τον ποδοσφαιριστή.

Πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και ουσιαστικά η μετακίνηση του Βραζιλιάνου μέσου στην Ατλέτικο Μινέιρο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συνεχείς τραυματισμοί του παίκτη, δεν του επέτρεψαν να συνεισφέρει όλα όσα θα ήθελε στην ομάδα και το “βελούδινο” διαζύγιο δείχνει να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές (παίκτη – ομάδας).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενημερώθηκε για την εξέλιξη αυτή και συναίνεσε με την απόφαση της διοίκησης. 


www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog