Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Μπέος: "Πρωτάθλημα χωρίς ΟΣΦΠ, ΠΑΟ"



Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στο περιθώριο της συνεδρίασης της Superleague, πρότινε ένα πρωτάθλημα, χωρίς τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!!



Ευθύνες σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, έριξε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο "ισχυρός" άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Superleague, κατηγόρησε τους δύο "αιώνιους" για όσα συμβαίνουν και μάλιστα πρότεινε και την διεξαγωγή πρωταθλήματος χωρίς αυτές τις δύο ομάδες.


Οι δηλώσεις του:
"Η πρόταση του Ολυμπιακού Βόλου είναι να διοργανωθεί πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Να δούμε μετά τι θα γίνει και πόσο τις έχουν ανάγκη αυτές τις δύο. Οι μισές εφημερίδες είναι προσκείμενες στον Ολυμπιακό, οι μισές στον Παναθηναϊκό", είπε αρχικά ο Μπέος και πρόσθεσε:

"Οι νόμοι έχουν βγει για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αν θέλουν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο, ας ξεκινήσουν από κει... Ας παίζουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κάθε Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή. Η Λίγκα θα συνεχίσει να υπάρχει. Να δούμε τα πράγματα για το καλό του ποδοσφαίρου, έχουμε χορτάσει από αθλητικούς νόμους από... περαστικούς όπως ο κ. Μπιτσαξής" και κατέληξε: "Το πρωτάθλημα θα συνεχίσει να γίνεται με την Superleague".

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog