Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Γκαρσία: "Θέλουμε το κύπελλο"




Ο Πάμπλο Γκαρσία παραβρέθηκε σε εκδήλωση  σε κατάστημα που βρίσκεται σε μεγάλο εμπορικό κέντρο της ανατολικής Θεσσαλονίκης και μίλησε όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ και όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Όλοι μας ξέρουμε πως ο Πάμπλο ποτέ δε μάσησε τα λόγια του και αυτά που δηλώνει "ακουμπάνε" πάντα την ψυχή μας.
Σε ερωτήσεις που του τέθηκαν, δε δίστασε για μια ακόμα φορά να πει τα πράματα με το όνομά τους ...
Σχετικά με το μεγάλο στόχο της ομάδας, το κύπελλο, τόνισε: "Θα παλέψουμε ως το τέλος για να πάρουμε αυτό το, κύπελλο. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στην κατάκτησή του".

Αναφερόμενος στο πρωτάθληα δήλωσε: "Για τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όλοι σας ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Είναι φανερό ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ να πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή ,  γιατί είναι μια ομάδα που παίζει με τιμιότητα. Ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει, ούτε χρειάζεται τη βοήθεια κανενός. Αυτά είναι για άλλες ομάδες. Είναι τιμή για εμάς  τους παίκτες που αγωνιζόμαστε στον ΠΑΟΚ και παίζουμε βασιζόμενοι μόνο στις δικές μας δυνάμεις μας. Προσωπικά, προτιμώ να βγω τρίτος, παρά να κερδίσω έναν τίτλο με τη βοήθεια άλλων!"


paokmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog