Ο Γιώργος Καραγκούνης βραβεύτηκε από τους Γόντικα, Πολέμη για τις 100 ευρωπαϊκές του συμμετοχές, με το όνομα του να γίνεται τραγούδι στα χείλη της κερκίδας που τον αποθέωσε.
 



Στην Δανία έγινε 100ρης και στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Καραγκούνης έζησε αυτή την μεγάλη στιγμή παραλαμβάνοντας μια τιμητική πλακέτα από την διοίκηση της ομάδας αλλά και μια συλλεκτική φανέλα!
Περίπου 20' πριν την σέντρα στο παιχνίδι με την Οντένσε, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας του παρέδωσε μια πλακέτα, ενώ ο εκ των μετόχων του συλλόγου Αδαμάντιος Πολέμης του χάρισε μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του και τον αριθμό 100! Φυσικά οι φίλοι του «τριφυλλιού» αρχικά τον χειροκρότησαν για την προσφορά του και στην συνέχεια για αρκετά λεπτά φώναζαν ρυθμικά το όνομα του, αλλά και το old time σύνθημα τον... Γκουσγκούνη!

Αμέσως μετά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας, ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού φανερά συγκινημένος τόνισε: «Ήμουν τυχερός γιατί τις περισσότερες από αυτές τις 100 συμμετοχές τις έκανα σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι δύσκολο να είσαι σε άλλη ομάδα και να πετύχεις κάτι τόσο σημαντικό»!