Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Κρέσιτς: "Περιμένω πολλά από τον Μπόλονι"

 
 
Για την πρώτη... παράσταση αυτού και των συμπαικτών του στο ματς της Πέμπτης (4/8) με τη Βαλερένγκα μίλησε σε συνέντευξή του στο "Αθλητικό Metropolis" ο Ντάριο Κρέσιτς.


 
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης στο αν ο "Δικέφαλος" μπορεί να τα πάει καλύτερα από ότι την περασμένη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ τόνισε και τις διαφορές που υπάρχουν στους "ασπρόμαυρους" σε σχέση με πέρσι.

Αναλυτικά όσα είπε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ:

Για τη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα στην Τούμπα: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω μπροστά στον κόσμο της ομάδας στην πρώτη παρουσία μας μπροστά τους για φέτος. Ελπίζω να τους δώσουμε τη χαρά που αξίζουν. Θέλω σε αυτό το ματς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη στήριξή του την περασμένη σεζόν και μαζί να πετύχουμε κάτι καλό".

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η πρόκριση στους ομίλους του Europa League: "Για όλους στον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό να προκριθούμε στα πλέι οφ, αλλά και στους ομίλους του Europa League. Για εμάς, τους παίκτες τα παιχνίδια στην Ευρώπη είναι πιο δύσκολα. Για τον κόσμο μας είναι πολύ σημαντική, αφού θέλουν να δουν την ομάδα να παίζει στους ομίλους της διοργάνωσης, αλλά και να βλέπουν μεγάλες ομάδες να παίζουν στην Τούμπα".

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει κάτι περισσότερο από πέρσι: "Το μυαλό μου είναι πάντα στο επόμενο παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι καταφέραμε. Στην Ευρώπη κάνουμε το ίδιο. Δεν σκεφτόμαστε τόσο μακριά. Συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Μόνο έτσι μπορείς να καταφέρεις κάτι".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι διαφορετικός σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν: "Δεν άλλαξαν πολλά σε σχέση με πέρσι. Βέβαια, ήρθαν και τρεις παίκτες για να μας βοηθήσουν. Πιστεύω, όμως, ότι φέτος έχουμε καλύτερη οργάνωση. Έχουμε νέο προπονητή και προσπαθεί να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και εμείς προσπαθούμε να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Περιμένω πολλά πράγματα από τον Μπόλονι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog