Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αποκτήθηκε ο Κοτσώνης και ο Καπετάνος


metagrafes aris 2011 Kostas Kapetanos


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή μέσου Κώστα Καπετάνου για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 27/10/1984, έχει ύψος 1.76 και είναι 76 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάνη το 2000 για να πάρει μεταγραφή στον Ηρακλή το 2003 με την φανέλα του οποίου είχε 68 συμμετοχές και 6 γκολ ως το 2007 όταν και μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Έμεινε για 1,5 χρόνο στην ομάδα της Ν. Σμύρνης έχοντας 24 συμμετοχές και 1 γκολ. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2008-09 αγωνίστηκε στην Κέρκυρα (14 συμμετοχές και 2 γκολ). Για ένα εξάμηνο πέρασε από τον Πανθρακικό (8 συμμετοχές). Τον τελευταίο 1,5 χρόνο με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και προπονητή τον Σάκη Τσιώλη είχε 46 συμμετοχές και 8 γκολ. Συνολικά στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει 171 συμμετοχές και 19 γκολ. Eίναι 5 φορές διεθνής με την εθνική U21 και έχει πετύχει κι ένα γκολ».



Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Καπετάνος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη τόνισε: « Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας με όνειρα και φιλοδοξίες. Είναι θετικό για μένα ότι συναντώ στον Άρη τον Σάκη Τσιώλη με τον οποίο είχα μία πολύ καλή συνεργασία στον Βόλο. Πιστεύω όλα να πάνε καλά και να δώσουμε στον κόσμο του Άρη τις χαρές που περιμένει. Πλέον μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά».


Ακόμη μια μεταγραφή για τον Άρη 

Ο 22χρονος αμυντικός, Δημήτρης Κοτσώνης είναι και επίσημα παίκτης του Άρη, για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα της Football League 2 και αποτελούσε διακαή πόθο του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Δημήτρη Κοτσώνη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 25/01/1989, έχει ύψος 1.89 και είναι 79 κιλά. Ο Κοτσώνης τις τελευταίες μέρες πέρασε από το μικροσκόπιο του Σάκη Τσιώλη ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανηλειακού και πέρσι ήταν ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Πύργου».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, η Πέμπτη μεταγραφική κίνηση των «κιτρίνων» δήλωσε:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνίζομαι με την φανέλα του ΑΡΗ. Ευχαριστώ τον κ. Τσιώλη και τους ιθύνοντες της διοίκησης που μου δίνουν αυτή την μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ. Ελπίζω να τα καταφέρω και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog