Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Επίσημα στην Εβιάν ο Γκοβού

 
 
  Η Εβιάν ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της γαλλικής ομάδας είπε: «Θέλω να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο στο γήπεδο. Παίζουμε τα κυριότερα παιχνίδια στην αρχή και το τέλος της σεζόν και μπορεί να είναι διαφορετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι ιθύνοντες με έπεισαν αμέσως. Φυσικά και έχω τσεκάρει το πότε παίζουμε με τη Λιόν στο καλεντάρι».



 
Από την άλλη πλευρά ο Πρόεδρος της Εβιάν, Πατρίκ Τροντιγκόν, χαρούμενος για το νέο απόκτημα της ομάδας του τόνισε: «Είμαι σαν τον άπιστο Θωμά. Πιστεύω ότι βλέπω. Και τώρα βλέπω ότι ο Σίντνεϊ είναι με το μέρος μας. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι. Ο Σίντνεϊ Γκοβού θα παίξει φέτος για την Εβιάν και αυτό είναι κάτι σπουδαίο».
Τέλος δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πασκάλ Ντουπράζ, ο οποίος είπε: «Το τεχνικό τιμ πρέπει να μετρήσει τη προσπάθεια που κάνουν οι διοικούντες. Η ομάδα είναι ήδη καλή. Τώρα περιμένω να δω τον Γκοβού εν δράση στο γήπεδο».
 
leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog