Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Σ. Ψωμιάδης: «Δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης Καβάλας και Ηρακλή»












Αρνήθηκε ότι υπάρχει θέμα συγχώνευσης με τον Ηρακλή ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης μετά την ακρόασή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που του ζήτησε εξηγήσεις για τα σχετικά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης με τον Ηρακλή. Σαν εταιρεία δεν θα μπορούσα να πω στους μετόχους να γίνει συγχώνευση ή απορρόφηση με μία ΠΑΕ που χρωστάει πάνω από 15 εκατ. σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημοσιογράφων", δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης και συμπλήρωσε: "Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε να ενημερωθεί βάσει των δημοσιευμάτων του Τύπου. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο, διότι η Καβάλα είναι νομότυπη σε όλα τα θέματα. Με την ίδια λογική θα έπρεπε η Επιτροπή να καλεί κάθε εβδομάδα για ενημέρωση πολλές ομάδες, όπως επί παραδείγματι τον ΠΑΟΚ για τους Άραβες".

Ο υπό ποινική δίωξη πρόεδρος της Καβάλας σχολίασε, πάντως, την θετική ψήφο του Ερασιτέχνη Ηρακλή: "Τιμά εμένα και την οικογένειά μου η πρόταση της γενικής συνέλευσης του Ηρακλή, ωστόσο δεν υπάρχει καμία απόφαση. Εκείνο που προέχει για εμάς στην παρούσα φάση είναι η μεταφορά της ομάδας στο γήπεδο του Μακεδονικού, δεδομένου πως οι παίκτες δεν μπορούν τις τελευταίες τρεις ημέρες να κάνουν προπονήσεις, και η ενίσχυσή της.
Αυτή την στιγμή το μόνο που θα αλλάξει είναι η αγωνιστική έδρα, εκτός εάν οι μέτοχοι αποφασίσουν κάτι άλλο... Έχουμε έρθει σε συμφωνία για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου του Μακεδονικού. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον Δήμο Καβάλας και ήδη έχουμε καταθέσει αγωγή εναντίον του. Για τα όσα αποφασίστηκαν στη ΓΣ. του Ηρακλή δεν είναι δικό μου θέμα. Ρωτήστε τους ανθρώπους του Ηρακλή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΓΡΆΨΤΕ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ ΣΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας με κόσμιο τρόπο.Χωρίς προσβλητικά μηνύματα και βρισιές σε οποιονδήποτε. ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!

Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish

Powered By Blogger

Το αρχείο του blog